Svartbäcksgatan 106 C / Svartbäcken / Uppsala

Väldisponerad 5:a med högt och fritt läge och två stycken badrum samt tre balkonger!

Slutpris
2 650 000 kr
Referensnummer
115 780
Boarea
106 kvm
Avgift
7 337 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan 106 C såldes av oss 2014-06-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett attraktivt läge i omtyckta kvarter finner ni denna välplanerade femma med tre balkong och två badrum samt hiss! Ljus och möblerbar hall, rymligt kök med stor matplats för 8-10 personer. Vardagsrum med utgång till den största balkongen. Fyra väldisponerade sovrum. Två fina badrum. Bra förvaring genom klädkammare och garderober.

I Svartbäcken bor ni på kort cykelavstånd till city och ett par minuters promenad till Torbjörns torg med affärer och service. Attraktivt och omtyckt läge med närhet till grönska och goda kommunikationer. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.