Svartbäcksgatan 43 B / Svartbäcken / Uppsala

1:a i bästa läge intill Fyrisån!

Slutpris
1 700 000 kr
Referensnummer
161 721
Boarea
34.1 kvm
Avgift
2 061 kr/mån
Driftkostnad
150 kr/mån
Såld
2014-06-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan 43 B såldes av oss 2014-06-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad etta i bästa läge intill Fyrisån i fastighet med hiss från markplan där bredband ingår i månadsavgiften! Bostaden fördelar sig på hall med garderobsförvaring och köksdel, ett stort rum med alkov och plats för såväl soffa, säng och matplats. Fransk balkong med perfekt solläge och med fri utsikt mot Domkyrkan och över Fyrisån.

På Svartbäcksgatan bor ni med absolut närhet till Uppsalas stadskärna med stort utbud av butiker och restauranger. I närområdet finner ni vackra promenadstråk längs ån, samt trevliga parker i stadsdelen Luthagen.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.