Svartbäcksgatan 70 B

Svartbäcksgatan 70 B

Slutpris

1 780 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Svartbäcksgatan 70 B


Slutpris
1 780 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Charmig 1:a med balkong i insynsskyddat sydvästläge!

Välkommen hem till denna välplanerade 1:a om 35,8 kvm med balkong i sydvästläge mot den trevliga innergården med fin eftermiddag/kvällssol. Bostaden är väldisponerad med ett stort rum med härligt ljusinsläpp, renoverat kök med gott om förvaringsutrymme där hela takhöjden utnyttjas. Entré i rymlig hall med klädkammare samt ett stamrenoverat badrum med dusch. På golvet i det stora ljusa rummet ligger ett vackert parkettgolv i klassiskt mönster, i övrigt har bostaden charmiga attribut som fönsterbrädor i sten och 2,70 meter i tak. Med dess låga månadsavgift på 1860 kr/mån är detta den perfekta lägenheten för dig som söker en studentlägenhet, övernattningslägenhet eller ditt första boende.

Föreningen har en belåning om endast 2058 kr/kvm (årsredovisning 2019/2020) och har under lång tid kunnat bibehålla låga avgifter. Säkerhetsdörrar monterades 2017, fönsterbyte 2015, ett omfattande isolerings- och dräneringsarbete utfördes 2008, elrenovering 2005 samt stambyte 1995-1997. Bostadsrättshavaren disponerar 2 förråd och i källarplan finns även en bra tvättstuga.

Här bor du centralt och med närhet till stans alla bekvämligheter. Granne med Fyrishov och gångavstånd till Torbjörnstorg gör läget optimalt. Röbospåret finns till för den naturintresserade där hittar man fina ströv- och motionsspår. Med cykel tar du dig till citykärnans puls på knappt fem minuter.

Välkommen att boka din visning!


Boarea
35.8 kvm
Avgift
1 860 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2021-10-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.