Svartbäcksgatan 72 A

Svartbäcksgatan 72 A

Slutpris

2 100 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Svartbäcksgatan 72 A


Slutpris
2 100 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Charmig 2.a med balkong i sydvästläge och öppen spis.

Varmt välkommen till denna underbara 2:a om 57,3 kvm belägen i ett härligt gavelläge i omtyckta Svartbäcken! Lägenhetens mysiga balkong, i sydvästligt läge, vetter ut mot föreningens lummiga innergård vilket ger dig möjlighet att njuta av värmande eftermiddags- och kvällssol i lugnt läge. Bostaden har också en fantastisk öppen spis i original som skapar en varm ombonad atmosfär.

Planlösningen är väl genomtänkt och i alla rum ligger vackra parkettgolv i klassiskt mönster och den generösa takhöjden om 2,70 meter ger en känsla av rymd och elegans. Charmiga detaljer från byggåret som stenfönsterbrädor och fina innerdörrar, varav en skjutdörr till köket, ger också ett extra lyft till bostaden. Vardagsrummet är lättmöblerat och ger möjlighet till både en matgrupp och en rymlig soffgrupp. Tack vare gavelläget blir detta rum extra ljust och luftigt då ljuset letar sig in genom de stora fönsterpartierna från två olika väderstreck. I köket möts du av en rustik tegelvägg ovanför bänkskivan i gediget trä som ger hela rummet karaktär. Här är det i övrigt modernt och funktionellt inrett med gott om förvaringsutrymme i skåp ovan och under arbetsbänken. Hallen i sin tur är rymlig med en praktisk klädkammare samt gott om plats för avhängning av dina ytterkläder. Det helkaklade badrummet erbjuder rymlig dusch med duschvägg i glas och har även ett praktiskt vädringsfönster.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en trivsam och välkomnande känsla med praktiska lösningar och fina detaljer. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem!

Här bor du centralt och med närhet till stans alla bekvämligheter. Granne med Fyrishov och gångavstånd till Torbjörnstorg gör läget optimalt. Röbospåret finns till för den naturintresserade där hittar man fina ströv- och motionsspår. Med cykel tar du dig till citykärnans puls på knappt fem minuter.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
57.3 kvm
Avgift
3 582 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2024-01-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan.

Boka värdering

Edvin Nicholls

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.