Tallmovägen 3

Tallmovägen 3

Slutpris

6 700 000 kr


Norby— Uppsala

Tallmovägen 3


Slutpris
6 700 000 kr

Norby— Uppsala

Stor villa på återvändsgata i Norby - 264 kvm bostadsyta / 36 kvm garage

Välkommen till en mycket välplanerad, omhändertagen och fint renoverad villa i populära Norby. Här bor ni på lugn återvändsgata på en lummig tomt med bästa solläge på baksidan utan insyn. Ett välbyggt hus och hög standard med 3 helkaklade badrum, fina detaljer i dubbeldörrar i glas och skjutdörrar samt finesser såsom en tvättrumma där övervåningens tvätt kan droppas i ett av sovrummens garderober för att hamna nere i tvättstugan. Detta är ett hus som bör ses på plats!

Husets 7 rum varav 5 sovrum disponeras på två våningsplan á boa 132 kvm och bia 168 kvm. Detta ger er en bostadsyta på 264 kvm och ett garage och förråd om 34 kvm. På entréplanet finner ni 2 entréer, 2 badrum, 4 sovrum, vardagsrum, kök och matplats. I källaren har ni 1 entré, 1 sovrum, 1 badrum/relaxrum med bastu, tvättstuga, pannrum, 2 förråd/matkällare samt en stor gillestuga med öppen spis. Gillestugan kan delas av med fördel för ett extra sovrum. Huset har genomgått en del stora renoveringar i bland annat omdränering 2011, badrumsrenoveringar 2006, 2013 och 2016. Vattenburet värmesystem med fjärrvärme. Här finns plats för flera bilar på den asfalterade garageuppfarten samt i garaget. Fiber indraget!

Ni välkomnas av en lummig och gemytlig trädgård med träd, buskar och perenner, på våren kommer ni få härligt vackra blommor växandes på trädet till vänster om entrén. Uteplatsen på baksidan, i söderläge, kommer erbjuda många soltimmar och här kan ni njuta av fina sommardagar med möblering på uteplatsens vackra stenläggning med skiffersten.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket välvårdat hus med ett flertal större renoveringar utförda, läs gärna vidare under "utförda renoveringar", och ett suveränt läge med närhet till Stadsskogen, Hågadalen, grundskola, ett flertal förskolor samt Ica-butik. Huset säljs med Mäklarhusets trygghetspaket "Skyddat köp".

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea/biarea
132/168 kvm
Driftkostnad
52 586 kr/år
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2016-10-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.