S:t Göransgatan 26 B
S:t Göransgatan 26 B
Adam Lindh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Adam Lindh

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

S:t Göransgatan 26 B

Utgångspris

6 495 000 kr


Utgångspris

6 495 000 krFålhagen— Uppsala

S:t Göransgatan 26 B


Kommande försäljning
Utgångspris
6 495 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Gavellägenhet med lyxig och härlig karaktär i omtyckta Fålhagen!

Gavellägenhet med lyxig och härlig karaktär i omtyckta Fålhagen. Här bor ni bekvämt med hiss från markplan och med varmgarage i källaren. Endast 5 minuter till stationen!

Redan när man kliver in i den stilrena hallen och möts av de välvalda inredningsvalen så förstår man att detta boendet kommer att erbjuda något extra. Vardagsrummet med sitt attraktiva gavelläge och sin öppna planlösning mot det platsbyggda köket gör det möjligt att ha många trevliga tillställningar och middagar. Fönsternas placering i sina två väderstreck gör att rummet får en varm känsla och ett härligt ljus att njuta av. Härifrån nås även den möblerbara balkongen som lämpar sig väl för både morgonkaffet och kvällsteet under finare dagar. Vidare finner ni ett Master bedroom som har allt man önskar sig, en walk in closet, ett sobert badrum inrett med badkar, allt detta ger en varm hotellkänsla - en lyx att få uppleva detta i sitt eget boende! För den som önskar sitta hemma och jobba finns ett litet mindre sovrum som väl lämpar sig för att inreda till kontor. Lägenheten erbjuder ytterligare ett större sovrum med plats för dubbelsäng och med närhet till det andra helkaklade badrummet. Hela lägenheten präglas av en varm lugn känsla med sina sobra färger och golvvärmen som existerar i varje rum. Det här är ett hem som måste upplevas på plats!

Bostadsrättsföreningen Liljegatan 1 har tre moderna byggnader där man får ett modernt och bekvämt boende. I sin lokal har man i dagsläget en fin livsmedelsbutik (Coop) som är en välsorterad butik som är välplanerad och med snabbkassor. I föreningens källare finns det ett välsorterat gym, garage (alla platser är utrustade med laddare för elbil) och ett förråd som bostaden blivit anvisad av föreningen. Förutom förrådet i källaren finns det även gott om plats i bostaden för förvaring, så som i förrådet/garderobsrummet i hallen och i de platsbyggda garderoberna i det minde kontoret.

Här bor du i ett mycket charmigt område i Fålhagen med närhet till allt man kan önska sig. I Fålhagen finner du flertalet parker, bland annat S:t Göransparken, Frodeparken och Vallbydungen. I närområdet finns även ett antal gym och vid Österängens IP finns fotbollsplan och löparbana. Vid Fålhagens IP övar många på löpsteget samt åker skidor och skridskor vintertid. Det centrala läget ger dig närhet till Coop vid Liljegatan, Coop vid Stationsgallerian samt Kvarnengallerian med apotek, systembolag, ICA Kvarnen, frisör och restauranger. Vid Vaksala torg finner du dessutom den uppskattade torghandeln. I På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym.

Varmt välkommen att boka er visning!


Utgångspris
6 495 000 kr
Boarea
120 kvm
Avgift
5 445 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Kontakta Adam eller William för mer information kring visningsmöjligheter.

Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
William Skage
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

Upptäck med smarta digitala verktyg


Det rymliga vardagsrummet som sammanflätas med köket blir snabbt familjens favoritrum!
Mysigt vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet som sammanflätas med köket blir snabbt familjens favoritrum!

Det stilrena köket med sina matchande detaljer ger en lyxig känsla.
Mysigt vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet som sammanflätas med köket blir snabbt familjens favoritrum!

Modernt kök

Det stilrena köket med sina matchande detaljer ger en lyxig känsla.

Lägenhetens Master bedroom har allt du önskar dig. En walk in closet som avslutas med ett exklusivt badrum!
Exklusivt sovrum

Lägenhetens Master bedroom har allt du önskar dig. En walk in closet som avslutas med ett exklusivt badrum!Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

Välkomnade hall med med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Bra belysning i form av inbyggda spotlights i tak. Klinkergolv med golvvärme och målade väggar.


02
Vardagsrum

Generöst vardagsrum med gavelläge, ljusinsläpp från två väderstreck. Öppen planlösning mot det exklusiva platsbyggda köket. Härifrån nås lägenhetens balkong. Parkettgolv i kubbmönster och målade väggar. Golvvärme.


03
Kök

Ett exklusivt kök i grå kulör. Både bänkskiva och stänkskydd går i en stilren natursten som harmoniserar med kökets grå nyans och blandare i mässing.
Maskinell utrustning i form av integrerad fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, induktionshäll och spisfläkt. Gott om förvaring och arbetsytor. En praktisk köksö som avgränsar till matbordets placering. Parkettgolv i kubbmönster och målade väggar. Vattenburen golvvärme.


04
Master bedroom

Master bedroom med plats för stor dubbelsäng, eget badrum och förvaring i walk in closet. Parkettgolv i kubbmönster och målade väggar. Vattenburen golvvärme.


05
Walk in closet

Praktisk förvaring i form av smarta hyllsystem. Här skyddar du snyggt dina kläder, skor och accessoarer. Parkettgolv i kubbmönster och målade väggar. Vattenburen golvvärme.


06
Badrum

Master bedrooms egna helkaklade badrum i smakfulla färger. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat med kommod, spotlights i tak samt härlig komfortvärme (el).


07
Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Parkettgolv i kubbmönster och målade väggar. Vattenburen golvvärme.


08
Sovrum

Ett litet mindre sovrum som med fördel kan användas som kontor. Fint ljusinsläpp från fönster. Parkettgolv i kubbmönster och målade väggar. Vattenburen golvvärme.


09
Badrum

Helkaklat badrum med smakfulla färger. Badrummet är utrustat med dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, spegel, spotlights i tak, tvättmaskin och torktumlare samt komfortvärme (el).


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

120 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

4 (3 sovrum)

Våning

2 av 5


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2019


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

89 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

96 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2022-09-06


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

I bostadsrättsföreningen har de internetuppkoppling via Fiber från Open Universe som varje medlem får teckna.


05
Balkong

Möblerbar balkong med skjutdörrar, här njuter du av kvällssolen??


06
Fransk balkong

Från köket nås den franska balkongen.


07
Övriga upplåtna utrymmen

Balkong och förråd är upplåtna med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)


08
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

I föreningen finns 34 garageplatser, 2 handikapplatser (alla platser är utrustade med laddare för elbil) i källaren som nås med hiss eller via trapphus. I garaget finns även 8 st MC-platser. Garageplatsen kan hyras för 1 750 kr/plats och månad, plus 89 kr/mån om man vill ha laddningsmöjlighet. Elen debiteras för förbrukning. Separat kösystem tillämpas.


Ekonomi

01
Avgift

5 445 kr/mån

Kommentar, månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme och varm/kallvatten.

Försäkring

350 kr/mån

Hushållsström

900 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

1 250 kr/mån

Antal personer i hushållet

2

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Beskrivning reparationsfond

Inre reparationsfond saknas

Överlåtelseavgift

1 313 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

525 kr

Andel i förening

2,52874%

Andel av årsavg.

2,52874%

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Pantsättning

är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2023-07-03.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Avgiftsförändringar

Föreningen har inget beslut på avgiftsförändringar.
Uppgiften kontrollerad 2023-09-18


Föreningen

01
Benämning

Liljegatan 1. I föreningen finns 48 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Bostadsrättsföreningen Liljan 1 har tre stycken flerbostadshus som omfattar 4 till 5 våningar med totalt 48 bostadsrättslägenheter och en lokal som för närvarande hyrs ut till COOP. Föreningen har även ett garage under husen där hissen går ned hela vägen. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Uppsala Fålhagen 43:17.

Kommande renoveringar

Inga kommande renoveringar planerade då byggnaderna nyligen är färdigställda. 2-årsbesiktningen är precis gjord och byggföretaget kommer nu att åtgärda de fel som besiktningsmannen anser är deras ansvar, så det kommer att bli en del hantverkare av olika slag som rör sig i föreningen under den närmaste tiden. Uppgiften kontrollerad 2023-09-18

Avgiftsförändringar

Föreningen har inget beslut på avgiftsförändringar.
Uppgiften kontrollerad 2023-09-18

Gjorda renoveringar

2023 - 2-årsbesiktning

Övriga utrymmen i föreningen

I bostadsrättsföreningen finns det ett garage i källarplanet (alla platser är utrustade med laddare för elbil), cykelförråd, fint gym med flera träningsmöjligheter samt förråd i byggnaden.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Andel av BRF nettoskuldsättning

1 844 766 kr

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Uträkning av bostadsrättslägenhetens andel av bostadsrättsföreningens nettoskuld är baserad på uppgifter som hämtats från bostadsrättsföreningens årsredovisning för 2021-01-01-2021-12-31.


Dokument

Ekonomi
Avgift
5 445 kr/mån
Kommentar, månadsavgift
I månadsavgiften ingår värme och varm/kallvatten.
Försäkring
350 kr/mån
Hushållsström
900 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
1 250 kr/mån
Antal personer i hushållet
2
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning reparationsfond
Inre reparationsfond saknas
Överlåtelseavgift
1 313 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel i förening
2,52874%
Andel av årsavg.
2,52874%
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Pantsättning
är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2023-07-03.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Avgiftsförändringar
Föreningen har inget beslut på avgiftsförändringar.
Uppgiften kontrollerad 2023-09-18

Området
Fålhagen i uppsala

Fålhagen

Det finns många anledningar till att Fålhagen är ett av Uppsalas mest populära bostadsområden! Här bor du centralt men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område.


01
Fördelar med området
Bussar Utegym Motionsspår Skidspår Barnvänligt Sport och friluftsliv Cykelbanor Lugnt Tågstation Parker/Grönområden

02
Historik

"Fåålehage lyder til Sätuna" sägs det på en karta från 1635. Sätuna var då en gård öster om själva Uppsala. Från början var Fålhagen en beteshage för fålar (unghästar). Fålhagen präglas idag av blandad bebyggelse, allt från lägenheter till större villor.


03
Kommunikation

Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.


04
Fritid och friluftsliv

I Fålhagen finner du flertalet parker och lekplatser bland annat S:t Göransparken, Frodeparken och Vallbydungen. I närområdet finns även ett antal gym och vid Österängens IP finns fotbollsplan och löparbana. Vid Fålhagen IP övar många på löpsteget samt åker skidor och skridskor vintertid.


05
Service och barnomsorg

Det centrala läget ger dig närhet till Centralstationen med matbutik, hotell, restauranger samt Vaksala torg med Uppsala Konsert & Kongress. I Kvarnengallerian finns apotek, systembolag, livsmedelsbutik, frisör och restauranger m.m.

På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. I city ligger de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna.

I Fålhagen finns flertalet förskolor och skolor.


Använd kartan
X

Platser

Liljebaren Restaurang & Pizzeria

60 m


MM Sushi Fålhagen

140 m


Sushi Bae Fålhagen

154 m


Ayakos Sushi

158 m


Hörnstenen Kök & Matsal

304 m


Höganäs förskola

191 m


Internationella gymnasiet

278 m


Folkuniversitetet Uppsala

287 m


Cultus Gymnasium

307 m


City Trafikskola i Uppsala

349 m


Aatobacco AB

723 m


Hemköp Uppsala

764 m


Lidl

1,28 km


City Gross Uppsala Boländerna

2,07 km


EKO:- Uppsala

2,09 km


Uppsala Kommun Fålhagen gruppbostad vuxna

180 m


Uppsala Solrosgatan

183 m


Uppsala Säbygatan

274 m


Uppsala Bergsbrunnagatan

325 m


Uppsala (Stationsgatan)

413 m


Uppsala Centralstation

610 m


Uppsala C

611 m


Skölsta station

5,05 km


Bärby

8,84 km


Storvreta station

11,15 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Tågstation
  Uppsala Centralstation
  610 m
  4 min
  5 min
  11 min
 • Hållplats
  Uppsala Kommun Fålhagen gruppbostad vuxna
  180 m
  2 min
  1 min
  3 min
 • Sjö
  1,03 km
  6 min
  5 min
  17 min
 • Vatten
  971 m
  5 min
  5 min
  17 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Adam eller William!

Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
William Skage
Assisterande mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.