Torbjörnsgatan 32 / Svartbäcken / Uppsala

Familjevänligt i välskött förening med låg belåning!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
101,4 kvm
Avgift
4 236 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torbjörnsgatan såldes av oss 2019-03-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torbjörnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett omtyckt läge i lugna, familjevänliga kvarter finner ni denna välplanerade 4:a med flera förskolor och skolor i direkt närhet till bostaden. De ca 101 kvm fördelar sig på ett renoverat kök med rymlig matplats och goda arbetsytor med flertalet vägg-/och bänkskåp som ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Vidare finner ni vardagsrum, helkaklat badrum och separat gäst Wc. De tre funktionella sovrummen har alla plats för bl a säng, skrivbord och förvaring, ett av sovrummen har utgång till inglasad balkong med infravärme. Bostaden har mycket goda förvaringsutrymmen i form av klädkammare och inbyggda samt fristående garderober.

Här bor ni en välskött, solid förening med låg belåningsgrad där flera större renoveringar redan gjorts. Den bilfria innergården är utrustad med trädgårdsmöbler och grill som fritt kan disponeras av föreningens medlemmar. Här finns också lekplats och stora grönytor som bjuder in till bollspel och lek.
Från bostaden har ni direkt närhet till bl a idrotts-/och badanläggningen Fyrishov samt Torbjörnstorg med bl a matbutik, apotek, café, restauranger, DHL- och postombud, frisör och tobakshandel. I Röbo och Gamla Uppsala finns flera populära löpspår, utomhusgym och promenadstråk i historisk miljö. Bekvämt promenadavstånd samt utmärkta cykelvägar till city. Det tar ca 10 min att cykla till centralstationen. För den som önskar finns även bra kommunikationer med buss och närhet till påfarten till E4:an

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration