Torbjörnsgatan 32

Torbjörnsgatan 32

Slutpris

3 400 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Torbjörnsgatan 32


Slutpris
3 400 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Familjevänligt i välskött förening med låg belåning!

Med ett omtyckt läge i lugna, familjevänliga kvarter finner ni denna välplanerade 4:a med flera förskolor och skolor i direkt närhet till bostaden. De ca 101 kvm fördelar sig på ett renoverat kök med rymlig matplats och goda arbetsytor med flertalet vägg-/och bänkskåp som ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Vidare finner ni vardagsrum, helkaklat badrum och separat gäst Wc. De tre funktionella sovrummen har alla plats för bl a säng, skrivbord och förvaring, ett av sovrummen har utgång till inglasad balkong med infravärme. Bostaden har mycket goda förvaringsutrymmen i form av klädkammare och inbyggda samt fristående garderober.

Här bor ni en välskött, solid förening med låg belåningsgrad där flera större renoveringar redan gjorts. Den bilfria innergården är utrustad med trädgårdsmöbler och grill som fritt kan disponeras av föreningens medlemmar. Här finns också lekplats och stora grönytor som bjuder in till bollspel och lek.
Från bostaden har ni direkt närhet till bl a idrotts-/och badanläggningen Fyrishov samt Torbjörnstorg med bl a matbutik, apotek, café, restauranger, DHL- och postombud, frisör och tobakshandel. I Röbo och Gamla Uppsala finns flera populära löpspår, utomhusgym och promenadstråk i historisk miljö. Bekvämt promenadavstånd samt utmärkta cykelvägar till city. Det tar ca 10 min att cykla till centralstationen. För den som önskar finns även bra kommunikationer med buss och närhet till påfarten till E4:an

Varmt välkommen på visning!


Boarea
101.4 kvm
Avgift
4 236 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.