Eksätravägen 130

Eksätravägen 130

Slutpris

2 095 000 kr


Tomtebo/Södra Gottsunda— Uppsala

Eksätravägen 130


Slutpris
2 095 000 kr

Tomtebo/Södra Gottsunda— Uppsala

Naturnära ljus 3:a i högt fritt läge

Söker ni ett ljust rymligt boende med balkong i högt fritt läge? Denna 3:a är ytterst välplanerad med stora sovrum, öppna ytor för umgänge och ni erbjuds dessutom att bo i en populär förening med egna båtplatser och med närhet till naturen. Både ytskikt och kök har under de senaste åren genomgått renovering och är i fint skick!

När ni tar klivet in i bostadens möblerbara hall dras blickarna direkt mot det stora öppna vardagsrummet som fullkomligen badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna samt den helglasade pardörren ut mot balkongen. Från vardagsrummet når ni de två stora sovrummen som är placerade på varsitt håll i bostaden. Här kan ni enkelt möblera med en dubbelsäng i det ena och använda det andra som ett generöst barn-, arbets- eller gästrum. Det separata köket nås sedan från hallen samt från ett utav sovrummen och här finns utrymme för ett matbord där både er familj får plats men även när matbordet ska utökas inför festligheter. Den moderna inredningen i nordiska toner gör köket ytterst trivsamt och även enkelt för er att sätta er egen prägel på i form av inredning. Självklart är det även fullt utrustat med rostfria vitvaror som ger ett fint påkostat intryck. Tvätta kan ni göra i det egna badrummet när tiden är knapp, alternativt bokar ni tid i föreningens gemensamma tvättstugor för längre tvättsessioner.

Här bor ni med grönskande gårdar och tillgång till bastu, samlingslokal och två tvättstugor. Föreningen har även 24 båtplatser med egen brygga i Vårdsätraviken. På promenadavstånd finns centrum, badplats, fotbollsplaner och spår för längdskidor/cykling. Här bor ni också med närhet till kommunikationer och bra cykelvägar.

Välkomna att boka er visning!


Boarea
89.4 kvm
Avgift
6 795 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Eksätravägen såldes av oss 2024-04-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Eksätravägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.