Topeliusgatan 8

Topeliusgatan 8

Slutpris

1 820 000 kr


Nyby— Uppsala

Topeliusgatan 8


Slutpris
1 820 000 kr

Nyby— Uppsala

Välplanerad 3:a med inglasad balkong!

Välkommen till denna trevliga 3:a med all bekvämlighet ni kan önska er i grönskande Nyby!

Planlösningen erbjuder genomgående ljusa väggar och klassisk ekparkett på golv samt bra förvaring. Entrén bjuder in i en möblerbar hall som leder vidare in mot det lättmöblerade vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Härifrån nås den inglasade balkongen med fritt läge och utsikt mot grönområden. Köket är tidlöst inrett med full maskinell utrustning och gott om förvaring i skåp och lådor. En trivsam matplats intill fönster gör detta kök till en plats att trivas och laga mat i! Vidare finner ni två separata sovrum varav ett med separat klädkammare. Det helkaklade badrummet med dusch har en separat tvättdel som underlättar vardagsbestyren. Lägenheten disponerar dessutom ett vindsförråd om ca 15kvm.

Bostadsområdet ligger mellan Gamla Uppsala och Nyby med närhet till flertalet parkmiljöer och naturområden. Från bostaden har ni mycket nära till flertalet servicemöjligheter vid Willys eller Gränby Centrum och köpstad. Det är dessutom mycket bra pendlarläge med direkt närhet till E4:an samt att det frekvent går bussar in till Uppsala Centrum. Det är sammantaget ett fördelaktigt område och bostad för en barnfamilj med närhet till skola och förskola i både Nyby och Gamla Uppsala.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
78.5 kvm
Avgift
5 084 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-05-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Topeliusgatan såldes av oss 2024-05-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Topeliusgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.