Torgny Segerstedts Allé 94

Torgny Segerstedts Allé 94

Slutpris

1 850 000 kr


Norra Rosendal— Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 94


Slutpris
1 850 000 kr

Norra Rosendal— Uppsala

Unik 1:a med stor balkong och tillgång till gemensam takterrass!

Önskar du bo i något mer unikt än de massproducerade nybyggda bostäderna? Denna bostad i Brf RAW Rosendal är verkligen unik med de stora fönsterpartierna som löper längs bostadens ena sida från golv till tak vilket skapar en fantastisk rymd och ett enormt ljusflöde! Tack vare att att balkongen är placerad precis utanför fönsterpartiet får du har en riktig utomlandskänsla i bostaden då den mer eller mindre är integrerad och en stor del i helheten. Från samma våningsplan nås också den gemensamma takterrassen för de tillfällen du önskar ha lite större bjudningar eller bara ett annat solläge än det i väster som balkongen ger. I denna förening kan även juridisk person accepteras efter särskild prövning för den som har behov.

Lägenheten har genomgående ett ljust golv i marmorimitation som förstärker känslan av att vara vid medelhavet mer än i Uppsala. Väggarna är ljust målade och kombinationen av dessa två gör det lätt att sätta sin egen prägel på hemmet. Köket är yteffektivt och har en full maskinpark. Det är dessutom väldigt snyggt inrett med mörkgrå kakelplattor i kombination med de rostfria vitvarorna och vita skåpluckorna. I allrummet går det utmärkt att placera ett frukostbord och en mysig soffa och i sovalkoven skapar du ett eget krypin som får känslan av ett sovrum med hjälp av skärmväggen. Vidare finner du ett helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin.

Det här är ett perfekt område för dig som gillar närheten till naturen samt ett aktivt friluftsliv men samtidigt värdesätter närheten till service och goda kommunikationer. Endast ett stenkast från bostaden finner ni omtyckta Stadsskogen som erbjuder härliga promenadstråk. Här kan ni öva på löpsteget, plocka svamp, vandra samt vintertid åka längdskidor i elljusspåret. En trevlig promenad bort finner ni även det omtyckta naturreservatet Hågadalen-Nåstens! För den ridintresserade finns ridvägar och på sommaren tar man sig lätt till Mälaren och Lyssnaängens badplats. Precis intill denna bostad finner ni tennis-, padel- och löparbana. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana. I området finns matbutik samt ett välutrustat gym i flera våningar. Via ett par minuters promenad nås busshållplats därifrån du enkelt tar dig runt i staden.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
30 kvm
Avgift
1 720 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 9 (Hiss finns)
Såld
2022-07-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torgny Segerstedts Allé såldes av oss 2022-07-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torgny Segerstedts Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.