Sågargatan 13 D

Sågargatan 13 D

Slutpris

1 695 000 kr


Industristaden— Uppsala

Sågargatan 13 D


Slutpris
1 695 000 kr

Industristaden— Uppsala

1,5:a med en uteplats på hela 31m²!

Välkommen till denna 1.5:a på 32 m² i Industristaden med en helt unik uteplats på hela 31 m²! Här får du möjlighet att skapa din alldeles egna utomhusoas, med gott om plats för olika sittgrupper och möbleringar. Oavsett om ni föredrar att njuta av solens strålar eller söka skugga under en varm sommardag, så finns det gott om utrymme att välja och vraka!

Redan när du kliver in genom dörren möts du av en öppen och välkomnande atmosfär. Köket sammanflätas med vardagsrummet, vilket skapar en social yta där både soffgrupp och matbord får plats utan att det känns trångt. Här kan ni bjuda in vänner för trevliga middagar eller bara njuta av en lugn kväll i soffan. Här finns utgången till den fantastiska uteplatsen som blir en förlängning av bostaden under varmare dagar. Från uteplatsen nås föreningens mycket uppskattade innergård där det bokningsbara växthuset finns att tillgå. Detta kan bokas om du planerar en större fest eller middag. Den praktiska sovalkoven erbjuder inte bara en mysig plats för avkoppling och sömn, utan har också ett inbyggd fönsterparti som ger rummet ett fint ljus från vardagsrummet. Det stilrena helkaklade badrummet är generöst tilltaget och innehåller allt du behöver för en bekväm vardag.

Det stadsnära läget ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån, naturreservatet Kungsängen och vår vackra stadspark. Som boende på Sågargatan bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom kort promenadavstånd. I närområdet finner ni bland annat en stor matbutik med generösa öppettider och postombud, apotek, flera förskolor, ett flertal restauranger, gym och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. I området ligger även Mjölnarparken och populära Anna Petrus park samt att Hamnspången tar er över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Varmt välkommen!


Boarea
32 kvm
Avgift
2 846 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sågargatan såldes av oss 2024-05-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sågargatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.