Torgny Segerstedts Allé 50

Torgny Segerstedts Allé 50

Slutpris

2 315 000 kr


Södra Rosendal— Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 50


Slutpris
2 315 000 kr

Södra Rosendal— Uppsala

Kvadratsmart tvåa med stor balkong i sydvästligt läge!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa med en stor balkong om ca 11 kvm i sydvästligt läge! Lägenheten erbjuder genomgående fina ytskikt och generös takhöjd. I detta naturnära och attraktiva läge i trendiga Södra Rosendal är det lätt att trivas. Här bor ni med närhet till stadspuls och gröna naturområden. Bostaden ligger i nära anslutning till både BMC, Ångströmslaboratoriet, SLU och Akademiska sjukhuset. Läget ger dig bra cykelvägar och täta bussavgångar. I Rosendahl finns ICA-butik, Hemköp, bageri, flertalet restauranger, butiker och ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter.

Lägenheten erbjuder ett välutrustat och modernt kök med full maskinell utrustning och gott om förvaring bakom vita skåpluckor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum öppnar upp för god social samvaro och leder ut till en generös inglasad balkong i sydvästläge. Här har ni utsikt mot innergården och balkongen nyttjas med fördel som ett extra rum från tidig vår till mysiga sena höstkvällar med tända ljus. Vidare finns ett stort sovrum med gott om förvaring i stora garderober. Vidare finns även ett stort helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Hallen har avhängning i form av hatthylla samt praktiskt klinkergolv.

Bostaden ligger endast ett stenkast från omtyckta Stadsskogen som erbjuder härliga promenadstråk och i området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan ni utöva löpning, svampplockning, vandring och på vintern åka längdskidor i elljusspåret. Alldeles i närheten finns beachvolleyplan och utomhusgym. Även Hågadalen-Nåstens naturreservat finns nära till hands - bara en promenad bort! I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana och man tar sig snabbt till Studenternas för skridskoåkning på vintern. Mataffär och apotek med generösa öppettider finns på andra sidan gatan och i området finns flera restauranger.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!


Boarea
44 kvm
Avgift
2 213 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-01-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torgny Segerstedts Allé såldes av oss 2024-01-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torgny Segerstedts Allé.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.