Torkelsgatan 28 C / Fålhagen / Uppsala

Ljus och fräsch gavellägenhet med öppen spis.

Slutpris
3 000 000 kr
Referensnummer
138 412
Boarea
90 kvm
Avgift
3 868 kr/mån
Driftkostnad
320 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torkelsgatan 28 C såldes av oss 2014-01-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

2,5 tr upp i fastighet byggd 1955 ligger denna trevliga 4:a om ca 90 kvm. Hall med klinkergolv och ljusa väggar. Rymligt vardagsrum med parkettgolv, öppen spis, burspråk och utgång till sydvästvänd balkong med fri och vid utsikt och med Domkyrkan i bakgrunden. Intill vardagsrum finns matrum/sovrum. Kök med ljusa köksskåp. Intill kök, i förlängningen av hallen finns matplats för ca 4-6 personer. 2 sovrum i varierande storlekar, ljusa väggar och med parkettgolv. Badrum som under 2001 renoverats av föreningen, kakel, klinker och dusch. Ostört läge med fri utsikt och utan insyn både från gårdssidan och ut mot bostadsområde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.