Torkelsgatan 8 B / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
2 150 000 kr
Referensnummer
175 631
Boarea
50 kvm
Avgift
3 294 kr/mån
Driftkostnad
423 kr/mån
Såld
2014-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torkelsgatan 8 B såldes av oss 2014-09-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I hjärtat av Fålhagen ligger denna smakfullt renoverade 2:a med balkong i bästa solläge belägen mot grönskande innergård. Lägenheten erbjuder ett vardagsrum med utgång till balkongen, sovrum med klädkammare, kök med full maskinell utrustning samt stamrenoverat badrum från 2013 i hög standard. För närvarande finns även möjlighet att hyra garage, kostnad 300 kr/månad.
Suveränt läge med City, Resecentrum, och Vaksala torg ett stenkast bort, omgivande grönska och en lugn, fin innergård med välordnad miljö, perfekt för varma sommarkvällar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.