Torkelsgatan 8 C

Torkelsgatan 8 C

Slutpris

2 300 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Torkelsgatan 8 C


Slutpris
2 300 000 kr

Fålhagen— Uppsala

HÖG STANDARD SAMT BALKONG I SYDVÄSTLIGT LÄGE

Välkommen till denna fräscha och välplanerade 2:a som under det senaste året genomgått totalrenovering. Flera charmiga detaljer har bevarats som exempelvis de vackra fönsterbrädorna i sten samt de nyslipade och behandlade parkett- och trägolven. Från vardagsrummet nås balkongen belägen i perfekt sydvästligt läge där ni avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol. Fräscht och väl tilltaget sovrum med klädkammare/walk-in-closet. Det stilrena HTH-köket har gott om plats för matbord och den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, spishäll, ugn (även med mikrofunktion), fläktkåpa samt kyl och frys i rostfritt. Det stilsäkra badrummet är helkaklat och utrustat med duschväggar i glas. Badrummet gjordes om 2013 i samband med föreningens stamrenovering och är förberett för tvättmaskin. I hallen finns städskåp/klädkammare samt rejäl garderob med skjutdörrar. Till bostaden hör även tre förråd om totalt ca 7 kvm, varav ett är beläget på vinden och två i källaren.

Brf Torkel består av en huskropp byggd 1944 som innefattar totalt 32 lägenheter och 14 garageplatser. Senaste åren har flera stora underhåll genomförts som exempelvis fönsterbyte, byte till säkerhetsdörrar samt den tidigare nämnda stamrenoveringen. Den totala belåningen ligger på ca 8 500 000 kr och föreningen amorterar i dagsläget drygt 250 000 kr årligen. I källaren finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd samt mindre träningsrum med grundläggande träningsutrustning. Föreningen har även tecknat gemensamt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen för alla medlemmar.

Fålhagen är ett av Uppsalas mest populära områden till följd av den höga mysfaktorn samt närheten till Resecentrum och Uppsalas stadskärna. I området finns även närhet till service i affärshuset Kvarnen, restauranger, Vaksala Torg samt Uppsala Konsert och Kongress. För dig som har bil finns parkering längs gatorna och du tar dig snabbt och smidigt till E4:ans på- och avfarter.

Välkommen hem!


Boarea
50 kvm
Avgift
3 451 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.