Torkelsgatan 30 E / Höganäs / UPPSALA

Ljus tvåa med LÅG avgift!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
55,9 kvm
Avgift
2 553 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torkelsgatan såldes av oss 2019-06-06. Se alla våra försäljningar i UPPSALA samt även på Torkelsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och härliga lägenhet med en optimalt placerad sydostlig balkong. Här får du njuta av en billig boendekostnad med en LÅG månadsavgift som dessutom inkluderar bredband (100/10), TV, värme samt kall- och varmvatten.I denna bostad kan du njuta av välplanerade ytor och en charmig planlösning. Här får du bo mycket lugnt och stadsnära som lämpar sig för pendlaren eller för den som uppskattar närheten till stadskärnan. Utöver att du får njuta av en låg månadsavgift och en härlig lägenhet lägenhet, har dessutom föreningen en av de starkaste ekonomierna i Höganäsområdet med endast om ca 4088 kr lån/m² i föreningen, vilket är en stor trygghet för framtiden.

I denna lägenhet bor du med ett attraktivt läge och har närhet till Höganäsparken, city, Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och Kvarnen som erbjuder bland annat livsmedelsaffär samt apotek. Med kort promenadavstånd (ca 10 minuter) når du Resecentrum, vilket också gör denna lägenhet alldeles ypperlig även för pendlaren.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration