Torkelsgatan 2 H

Torkelsgatan 2 H


Fålhagen— Uppsala

Torkelsgatan 2 HFålhagen— Uppsala

1:a i Fålhagen med balkong, högst upp i huset!

Välkommen till denna 1:a i omtyckta Fålhagen! Här bor du högst upp i huset med balkong i sydvästläge. En perfekt lägenhet för en student eller för dig som pendlar och önskar bo med närhet till Uppsala centralstation!

Denna yteffektiva lägenhet erbjuder bevarade detaljer som trägolv och generös takhöjd. Här välkomnas du av en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor intill ytterdörren samt ytterligare förvaring i hallens två garderober. Köket har ljusa luckor och är utrustat med spis, fläkt, ugn samt delad kyl och frys. Här finns det plats för en mindre matgrupp.

Vidare in till allrummet finns det plats för säng, soffa och tv. Det finns även utrymme för en kontorshörna eller ytterligare förvaring. I allrummet är det ljusa väggar och parkettgolv. Här har du fint ljusinsläpp från rummets fönster, från allrummet tar du dig ut till lägenhetens balkong. Balkongen är i bästa solläget sydvästläge med plats för loungemöbel och hemmaplantering! Badrummet är utrustat med handfat, spegel samt dusch med duschvägg.

Här bor du i centralt men i ett lugnt område samt i en välskött förening!

Som boende i denna lägenhet bor du med ett suveränt och centralt läge med närhet till olika parker så som S:t Göransparken, livsmedelsbutiken Willys, Vaksalatorg och Kvarnengallerian med allt dess utbud så som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restaurang. Allt detta finner du inom ett promenadavstånd på ca 5 minuter. Här har du inte bara närhet till shopping och service, det stadsnära läget ger dig promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör detta alldeles utmärkt även för pendlaren! För dig som hellre gillar att ta bilen så tar du dig enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Välkommen att boka dig på visning!


Boarea
37 kvm
Avgift
2 852 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torkelsgatan såldes av oss 2023-11-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torkelsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad