Torngatan 6 / Kapellgärdet / Uppsala

Brf Tornet 3, för er som är 55+! Bo med fantastisk utsikt över Domkyrkan och slottet!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
4 489 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-08-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torngatan såldes av oss 2018-08-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna mycket ljusa lägenhet belägen i omtyckta Brf Tornet 3 - föreningen för er som är 55+!

Här erbjuds en mycket fin och rymlig gaveltrea om 92 kvm högst upp i huset på 5:e våningen med inglasad balkong! Hiss finns från markplan och går även ned till garaget. I ett högt och fritt läge erbjuds en hänförande utsikt mot Uppsala slott och Domkyrkan. Denna trivsamma och sociala lägenhet har halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum och det finns gott om förvaring i skjutdörrsgarderob och två klädkammare.

Som medlem i Brf Tornet 3 har ni möjlighet att utnyttja bostadsrättsföreningens cykelförråd, rullator- och rullstolsrum. Bostadsrättsföreningen erbjuder även sina medlemmar tillgång till två gemensamhetslokaler: Tornsalen 1 som är en festlokal med fullt utrustat kök och Tornsalen 2 som är ett övernattningsrum med två sängar samt två extrabäddar som kan hyras vid behov (200 kr/natt). På föreningens innergård finns även en boulebana som kan nyttjas av medlemmarna i Brf Tornet 3.

I Kapellgärdet bor ni centralt med närhet till både centralstationen och service i form av matbutik, apotek och postombud i Kvarnengallerian. På gång- och cykelavstånd nås fina promenadstråk vid Fyrisån samt i flertalet parker. På kort promenadavstånd finns gym, frisör och närlivs. Flera av UL:s busslinjer stannar i närheten av bostaden och tar er till bl.a. Akademiska sjukhuset, IKEA och Gränbystaden.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration