Lina Edin - mäklare i Uppsala

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (49 omdömen)
4,8 av 5 i betyg på Reco (126 omdömen)

Tar ingenting för givet!

Varje bostadsaffär är unik och olik den andra vilket kräver en mäklare som är lyhörd och anpassningsbar. Därför är det viktigt för mig att vara insatt i Er situation för att ni ska få den bästa upplevelsen av er bostadsförsäljning.

Varför återkommande kunder?

Enligt mina tidigare kunder är det mitt engagemang som skiljer mig från mängden. Alla återkommande kunder känner mitt driv och engagemang men också det lugn och den trygghet jag förmedlar. Dessa lovord får mig att fortsätta brinna för mitt yrke, att mitt intresse för nöjda säljare och köpare lyser igenom.

Jag brinner för mitt yrke och de olika utmaningar som jag dagligen ställs inför. Äran och förtroendet att få hjälpa till vid en försäljning samt känslan när en köpare hittar sitt drömboende är oslagbart. Detta gör att det är roligt att gå till jobbet varje dag!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Lina Edin Fastighetsmäklare
Lina Edin

Fastighetsmäklare

Kontor: Uppsala
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
4,8 av 5 i betyg på Reco.
Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Uppsala har 4,8 av 5 i betyg

Läs våra 1920 omdömen
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Uppsala