Tövädersgatan 14

Tövädersgatan 14

Slutpris

2 200 000 kr


Gränby— Uppsala

Tövädersgatan 14


Slutpris
2 200 000 kr

Gränby— Uppsala

Renoverad 3:a med inglasad balkong!

Välkommen till Tövädersgatan 14 och denna välplanerade 3:a med inglasad balkong mot gården och lekplatsen!

Denna bostad erbjuder ett modernt och välutrustat kök (renoverat 2021), ett ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen där man kan förlänga kvällarna utomhus, ett större sovrum med plats för dubbelsäng och ett litet mindre rum som kan användas som sovrum eller arbetsrum samt ett helkaklat badrum med dusch. Genomgående vitmålade ytskikt och parkettgolv. Bra klädförvaring tack vare utrymmet mellan hall och sovrum där det finns flera garderober med smarta förvaringsmöjligheter. Vidare finns förvaring i ett källarförråd som bostaden förfogar över. Här är det bara att flytta in!

Brf Gränbygårdarna är stor bostadsrättsförening med 178 lägenheter. Här ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV och bostadsrättstillägg i månadsavgiften och som medlem ges du möjlighet att utnyttja bland annat samlingslokal och tvättstuga. Dessutom finns bilfria och välskötta innergårdar som erbjuder stora grönytor för såväl stora som små. Här kan barnen leka fritt på flertalet lekplatser och flera gemensamma grillplatser finns att nyttja för föreningens medlemmar.

På Tövädersgatan bor ni ett stenkast från Gränbyparken med flera lekplatser, basebollplan samt 4H-gård! Gränbystaden erbjuder all tänkbar service, butiker och restauranger och till Uppsalas stadskärna tar du dig snabbt via bra gång-och cykelvägar alternativt med buss som stannar i närheten. Smidig påfart till E4:an ger goda pendlingsmöjligheter.

Varm välkommen att boka er visning!


Boarea
75.5 kvm
Avgift
3 982 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-12-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tövädersgatan såldes av oss 2021-12-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tövädersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.