Trångbovägen 7

Trångbovägen 7

Slutpris

4 900 000 kr


Gunsta— Uppsala

Trångbovägen 7


Slutpris
4 900 000 kr

Gunsta— Uppsala

Lantlig idyll med stor tomt i Gunsta!

Varmt välkomna till Gunsta och denna pittoreska villa från slutet av 1800-talet, som är omgiven av en stor tomt som ligger inbäddad i frodig grönska. Detta hem i 1,5-plan erbjuder två sovrum, kök, vardagsrum, två badrum, tvättstuga och ett inglasat uterum!

På tomten finner du ett bekvämt och modernt attefallshus, en mångsidig plats som kan användas som gäststuga för att välkomna vänner och familj, ett inspirerande kontor där du kan arbeta i harmoni med naturen, eller varför inte en kreativ konststudio där din skaparglöd kan blomma?

För den fordonsintresserade finns här ett garage med tillhörande snickarbod, förråd och loft. I anslutning till garaget finns även en praktisk carport för extra bekvämlighet. Behovet av förvaring löses smidigt med en vedbod och en matkällare, som ger dig möjligheten att lagra och bevara det du behöver.

Här är trädgården i sig ett konstverk, med färgglada blommor som målar landskapet, grönskande träd som ger skugga och välskötta rabatter som är en fröjd för ögat. Ett fint växthus finns tillgängligt, perfekt för den som vill odla egna grönsaker eller blommor året runt. Trädgården har även ett trädgårdsland och en mysig uteplats med en egen damm som bjuder in till stunder av avkoppling och möjligheten att njuta av den vackra omgivningen. Här kan du låta stressen rinna av dig och ta del av den lugna atmosfären.

Gunsta ligger ungefär en halvmil öster om Uppsala med fin cykelväg till centrum. Här har vi närhet till natur och friluftsliv. Varma sommardagar lockar Funbosjön och sjön Trehörningen med sol och bad. Åtta kilometer bort finns också det populära friluftsområdet Fjällnora med möjlighet till skridskoåkning vintertid och härliga badutflykter sommartid. En tur bortåt Länna med ångtåget Lennakatten kan bli ett riktigt sommaräventyr! Ca två kilometer bort ligger Funbo IF:s fotbollsplaner och ett belyst motionsspår för löpning och längdskidåkning. Förskola finns i närområdet och skola upp till årskurs 3 finns i Funbo. Buss 809 går från Centralstationen och resan tar ca 17 minuter.

Välkommen hem till en oas av fridfullhet och möjligheter!


Boarea/biarea
114/14 kvm
Driftkostnad
43 377 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-10-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Trångbovägen såldes av oss 2023-10-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Trångbovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.