Tullgarnsgatan 23 / Industristaden / Uppsala

Slutpris
2 550 000 kr
Referensnummer
122 450
Boarea
90 kvm
Avgift
4 558 kr/mån
Driftkostnad
896 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-04-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tullgarnsgatan 23 såldes av oss 2014-04-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Industristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med högt läge i huset ligger denna rymliga 3:a om 90 kvm. Här finner ni ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket och utgång till balkongen, två sovrum och två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett. Hiss från markplan.

I Industristaden bor ni i nybyggda kvarter med grönområden nära till hands. Med ca 5 minuters gångavstånd till Resecentrums nya entré från Strandbokilen är detta ett perfekt pendlarläge. I närheten finner ni Willys, en sushirestaurang och diverse övriga butiker, fler kommer att öppnas i och med den snabba utvecklingen i området. Ett stenkast bort leder en gång- och cykelväg längs Fyrisån in mot City och gästhamnen med flera restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.