Vackra Birgers väg 111 / Gottsunda / Uppsala

Slutpris
1 425 000 kr
Referensnummer
90 205
Boarea
78.5 kvm
Avgift
4 363 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vackra Birgers Väg såldes av oss 2014-10-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vackra Birgers Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gottsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välrenoverade 3:a belägen på andra våningen med stor balkong mot innergården och vardagsrum samt två sovrum mot skogsparti. Det renoverade köket ger gott om plats för middagsgäster och via detta rum nås även balkongen. Samtliga ytskikt i lägenheten har renoverats under 2013. På Vackra Birgers väg bor ni i ett lugnt, barnvänligt område endast 5 minuter från Gottsunda C som erbjuder all tänkbar service. Nära till vackra strövområden i Vårdsätraskogen samt goda bussförbindelser till stan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.