Väderkvarnsgatan 52 C

Väderkvarnsgatan 52 C

Slutpris

2 150 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Väderkvarnsgatan 52 C


Slutpris
2 150 000 kr

Fålhagen— Uppsala

HÖG STANDARD, LÅG AVGIFT & ENASTÅENDE LÄGE

Välkommen till denna fräscha tvåa belägen endast halv trappa upp i byggnaden med kort gångavstånd till Resecentrum. Bostaden är i genomgående hög standard med fräscha ytskikt samtidigt som mycket charm bevarats i form av vackra fönster, fönsterbrädor samt välskötta furugolv. Stort och rymligt kök med bra förvaring, rejäla arbetsytor samt gott om plats för matbord. Den moderna maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläktkåpa, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin, kyl och frys. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar, toalett, handfat samt spegelskåp. I sovrummet finns rejäl garderob med skjutdörrar och i rummet ryms 140/160-säng samt sängbord. Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt dörr till klädkammaren. Till lägenheten disponeras ett vinds- samt två källarförråd om ca 8 respektive ca 3+3 kvm.

Brf Sigyn är en ekonomiskt stabil förening med låg belåning/kvm samt låga avgifter där bredband om 100/10 Mbit/s ingår. Föreningen består av en byggnad från 1937 som innefattar totalt 30 bostadsrätter och 14 p-platser (separat kö). Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja fräsch tvättstuga, övernattningsrum, hobbyrum, bastu m.m.

Fålhagen är ett av Uppsalas mest populära områden till följd av de mysiga kvarteren och det centrumnära läget. Många som bor i området uppskattar även närheten till Resecentrum som ligger inom några minuters promenadavstånd. I Fålhagen finns även restauranger, caféer, affärer och mycket mer.

Välkommen hem!


Boarea
50 kvm
Avgift
2 262 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.