Vattholmavägen 6A

Vattholmavägen 6A

Slutpris

2 820 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Vattholmavägen 6A


Slutpris
2 820 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Gaveltrea med inglasad balkong och hiss från markplan!

Välkommen till denna väldisponerade gavellägenhet med fönster i tre väderstreck som ger generöst ljusinsläpp!

Här erbjuds en bostad i stilrent utförande med väl genomtänkt planlösning.
Entré in i möblerbar hall med praktiskt klinkergolv. Intill hallen finns ett rymligt, helkaklat badrum med golvvärme som är utrustat med bl a duschhörna med vikväggar, handdukstork och tvättmaskin samt torktumlare.
Vidare finns ett välutrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet där både en matgrupp samt en större soffgrupp samsas väl. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum utgör en utmärkt social yta för er som gärna bjuder över nära och kära för trevliga middagar samt umgänge.
Från vardagsrummet nås de två sovrummen som är placerade avskilt från de sociala ytorna där även en praktiskt klädkammare finns. Den väl tilltagna, inglasade balkongen om ca 14 kvm nås också den från vardagsrumsdelen.
I månadsavgiften ingår Telia Triple Play med 100 Mbit bredband och bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett källarförråd. Garageplanet nås behändigt via hissen i trapphuset.
Bostadsrättsföreningen är välskött med flera gemensamma utrymmen för föreningens medlemmar såsom t ex tvättstuga, soprum, cykel-/och barnvagnsförråd, garage och p-platser. På den gemensamma innergården finns utrymme för såväl liten som stor där lekplats och stora gräsytor samt sittgrupper inbjuder till samvaro i avskild och trivsam miljö utan trafikstörning.

Kvarteret erbjuder ett litet serviceutbud med närbutik, frisör och gym. I närheten ges också en rad träningsmöjligheter på, bl a Fyrishov och i det populära motionsspåret i Röbo samt Gamla Uppsala.

Kapellgärdet är ett omtyckt område med flertalet förskolor och skolor samt lekplatser i närområdet. Många som bor i området uppskattar det stadsnära läget med gång- och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum. Det centrala läget ger dig närhet till bl a Vaksala torg och Kvarnengallerian med all tänkbar service som t ex apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger.
Goda pendlingsmöjligheter finns med kommunala färdmedel men också med bil i o m närheten till påfarten till E4:an.

På grund av den rådande situationen med Covid-19, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen med din visningsbokning!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 120 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-11-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.