Vattholmavägen 6A / Kapellgärdet / Uppsala

Gaveltrea med inglasad balkong och hiss från markplan!

Slutpris
2 820 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 488 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vattholmavägen såldes av oss 2020-11-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vattholmavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna väldisponerade gavellägenhet med fönster i tre väderstreck som ger generöst ljusinsläpp!

Här erbjuds en bostad i stilrent utförande med väl genomtänkt planlösning.
Entré in i möblerbar hall med praktiskt klinkergolv. Intill hallen finns ett rymligt, helkaklat badrum med golvvärme som är utrustat med bl a duschhörna med vikväggar, handdukstork och tvättmaskin samt torktumlare.
Vidare finns ett välutrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet där både en matgrupp samt en större soffgrupp samsas väl. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum utgör en utmärkt social yta för er som gärna bjuder över nära och kära för trevliga middagar samt umgänge.
Från vardagsrummet nås de två sovrummen som är placerade avskilt från de sociala ytorna där även en praktiskt klädkammare finns. Den väl tilltagna, inglasade balkongen om ca 14 kvm nås också den från vardagsrumsdelen.
I månadsavgiften ingår Telia Triple Play med 100 Mbit bredband och bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett källarförråd. Garageplanet nås behändigt via hissen i trapphuset.
Bostadsrättsföreningen är välskött med flera gemensamma utrymmen för föreningens medlemmar såsom t ex tvättstuga, soprum, cykel-/och barnvagnsförråd, garage och p-platser. På den gemensamma innergården finns utrymme för såväl liten som stor där lekplats och stora gräsytor samt sittgrupper inbjuder till samvaro i avskild och trivsam miljö utan trafikstörning.

Kvarteret erbjuder ett litet serviceutbud med närbutik, frisör och gym. I närheten ges också en rad träningsmöjligheter på, bl a Fyrishov och i det populära motionsspåret i Röbo samt Gamla Uppsala.

Kapellgärdet är ett omtyckt område med flertalet förskolor och skolor samt lekplatser i närområdet. Många som bor i området uppskattar det stadsnära läget med gång- och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum. Det centrala läget ger dig närhet till bl a Vaksala torg och Kvarnengallerian med all tänkbar service som t ex apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger.
Goda pendlingsmöjligheter finns med kommunala färdmedel men också med bil i o m närheten till påfarten till E4:an.

På grund av den rådande situationen med Covid-19, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen med din visningsbokning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kapellgärdet

Kapellgärdet är ett omtyckt område som vuxit fram under de senaste 10-20 åren. Många som bor i området uppskattar det centrala läget med gång-/och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum.

Kommunikation

Här bor ni med närhet till goda bussförbindelser, busshållplats finns inom ett par minuters promenad utmed Vattholmavägen och har man tillgång till bil så kommer man snabbt ut på E4.an vilket ger goda pendlingsmöjligheter. Det är även gång-/och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna med all service som Centrum har att erbjuda.

Fritid och friluftsliv

Lummiga Kapellgärdsparken och nyanlagda Portalparken med lekplats finns i närområdet. I Röbo och Gamla Uppsala finns flera populära löpspår, utomhusgym och promenadstråk kring t ex Kungshögarna i historisk miljö. Många åker långväga för att spela på de två frisbeegolfbanorna som ligger i Röbo.

Service

För den sportintresserade erbjuds träningsmöjligheter på flera närliggande gym, den större bad-/och idrottsanläggningen Fyrishov ligger på ca 15 min. promenadväg från bostadsområdet. Många som bor i området använder t ex närlivsbutiken för mindre inköp och för ett större utbud ligger Kvarnengallerian i närheten där bl a matbutik, apotek, café, restauranger, Systembolaget, postombud, frisör och tobakshandel går att finna. UKK och Vaksala torg med torghandel finns intill Kvarnengallerian.

Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat samt kommunal regi. Närmsta grundskolor är Kvarngärdesskolan (F-9), Uppsala Montessoriskola (F-3) och Uppsala Musikklasser (3-9) samt Sverkerskolan (F-8).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.