Villinge 62 / Villinge / Uppsala

Tomt om ca 2.100 kvm i Villinge, 6 km söder om Uppsala

Slutpris
1 400 000 kr
Referensnummer
139 289
Tomtarea
2 100 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-03-17
Bostaden är såld!

Denna tomt på Villinge 62 såldes av oss 2014-03-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Villinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket vackert belägen tomt om ca 2 100 kvm under avstyckning i fin Uppsalamiljö ca 6 km från Uppsala city. Tomten är belägen i en mindre by med åkermark och skogsdungar intill. Vacker vy både mot Danmarks kyrka och Uppsala Domkyrka. I förhandsbeskedet förklaras att då platsen är belägen inom ett område som utgör värdefull kulturmiljö det är av stor vikt att nya byggnader lokaliseras och utformas enligt den byggnadstradition som råder i bygden. Fasaden skall vara av trä och taket ska täckas med tegelröda takpannor. Storlek och utformning av fastigheten avgörs av den kommunala lantmäterimyndigheten i fastighetsbildningen. El och kommunalt VA vid tomtgräns, anslutningsavgifter ingår i priset. Ring för personlig visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.