Vangsbyvägen 92

Vangsbyvägen 92

Slutpris

1 462 000 kr


Vänge— UPPSALA

Vangsbyvägen 92


Slutpris
1 462 000 kr

Vänge— UPPSALA

Renoverad 4:a i Vänge!

Med barnvänligt läge i Vänge ligger denna 4:a med egen ingång och smakfullt renoverat kök från 2015. Detta utgör det perfekta boendet för den som söker ett barnvänligt och trivsamt hem nära till natur, förskolor och grundskola.

Den väldisponerade lägenheten nås via egen entré i markplan och fördelar sig enligt följande: en välkomnande hall med plats för klädavhängning, ett rymligt och funktionellt kök med gott om arbetsytor och matplats för 6 personer, tre ljusa och trevliga sovrum, två helkaklade badrum samt ett stort vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen i soligt sydväst läge.

På Vangsbyvägen 92 bor ni bekvämt i ett lugnt och trivsamt område med direkt närhet till naturen. I närområdet finns även goda träningsmöjligheter med både fotbollsplan och tennisplan. För de yngre finns även flertalet fina lekplatser i anslutning till bostaden. Vänge är ett populärt samhälle som ligger nordväst om Uppsala. Till Uppsala stad tar det endast 20 minuter med bil och med buss ca 25 minuter tack vare goda kommunikationer. För den golfintresserade nås golfklubben Upsala GK på endast 10 minuter samtidigt som ständigt växande Stenhagen med sitt stora serviceutbud endast ligger ca 8 minuters bilfärd bort. Detta är ett hem att trivas i!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
97 kvm
Avgift
6 315 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 & 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-06-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vangsbyvägen såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Vänge samt även på Vangsbyvägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.