Vangsbyvägen 34

Vangsbyvägen 34

Slutpris

1 250 000 kr


Vänge— Uppsala

Vangsbyvägen 34


Slutpris
1 250 000 kr

Vänge— Uppsala

Nyrenoverad 2a med två uteplatser!

Med ett av områdets absolut bästa lägen finner ni denna fina 2:a med radhuskänsla som har egen ingång och två uteplatser, båda med altan! Här bor ni i ett lugnt område i en välskött förening, med stora gröna innergårdar och bilfri gata. Dessutom har lägenheten renoverats 2019 med nya ytskikt, ett nyrenoverat badrum och ett smakfullt kök.

Denna väldisponerade 2:a nås via egen entré i markplan och fördelar sig enligt följande: en välkomnande hall med hatthylla och skjutgarderob samt en praktisk och användbar klädkammare. Ett funktionellt kök som är renoverat 2019 har gott om arbetsytor och har även plats med ett matbord för fyra personer. Från köket når ni bostadens andra altan som bjuder på eftermiddag och kvällssol. Vidare i bostaden finner ni ett stort och rymligt sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum som har utgång till altanen som bjuder på morgon- och förmiddagssol. Bostadens badrummet är rymligt och är utrustad med dusch.

Vänge är ett populärt samhälle som ligger nordväst om Uppsala och på Vangsbyvägen 34 bor ni bekvämt i ett lugnt och trivsamt område med direkt närhet till naturen. I närområdet finns även goda träningsmöjligheter med både fotbollsplan, tennisplan och elljusspår. Till Uppsala stad tar det endast 20 minuter med bil och med buss ca 25 minuter tack vare goda kommunikationer. För den golfintresserade nås golfklubben Upsala GK på endast 10 minuter samtidigt som ständigt växande Stenhagen med sitt stora serviceutbud endast ligger ca 8 minuters bilfärd bort. Detta är ett hem att trivas i!


Boarea
65 kvm
Avgift
4 791 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-12-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vangsbyvägen såldes av oss 2020-12-08. Se alla våra försäljningar i Vänge samt även på Vangsbyvägen.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.