Kolbottenvägen 6

Kolbottenvägen 6

Slutpris

2 535 000 kr


Vattholma— Uppsala

Kolbottenvägen 6


Slutpris
2 535 000 kr

Vattholma— Uppsala

Enplanshus i familjevänliga kvarter, granne med skog och natur!

Välkommen till detta trivsamma enplanshus om 4 r o k beläget i omtyckta och barnvänliga Vattholma!

Här bor ni på ca 109 bekväma kvm med vidbyggt garage med förrådsdel och härlig, uppvuxen trädgårdstomt om ca 845 kvm som delvis gränsar mot skogen.
Villans planlösning erbjuder en praktisk hall med klädkammare som ger goda möjligheter till förvaring, kök med matplats och vardagsrum med utgång till uterum, altandäck samt trädgård. Vidare finns det 3 sovrum varav ett större, ett helkaklat badrum och en groventré med tvättstuga. I vardagsrummet finns det möjlighet att skapa ytterligare ett rum genom att sätta upp en vägg och på så sätt få 4 sovrum.
För barnfamiljen finns barnomsorg i närområdet - bl a finns Malmvågens förskola och Vattholma skola (åk F-5) på promenadavstånd. Fina lekparker bl a välutrustade Papegojparken och grönområden finns också i närheten. Vattholma erbjuder för de idrottsintresserade möjligheter att utöva idrott - fotboll, friidrott och bandy är några av verksamheterna som finns på orten. I Vattholma finns även en mindre livsmedelsbutik och en lokal pizzeria.

Mycket goda kommunikationer med ca 200 m till busshållplats och ca 1,8 km till tågstationen med Upptåget som trafikerar frekvent gör att man smidigt tar sig till och från Uppsala.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
109 kvm
Driftkostnad
30 579 kr/år
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.