Vretalundsvägen 19B

Vretalundsvägen 19B

Slutpris

2 950 000 kr


Storvreta— Uppsala

Vretalundsvägen 19B


Slutpris
2 950 000 kr

Storvreta— Uppsala

Hus i Storvreta med bästa pendlarläge och närhet till Skogsvallen!

Välkommen till detta 1,5-planshus från 1920-talet. Beläget i en avkopplande och naturskön miljö, är detta hem perfekt för den som söker en livsstil med närhet till både stadens puls och naturens lugn.

Detta hus erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem med din egen personliga touch. Med lite kärlek och omsorg kan du omvandla detta hus till en pärla som speglar din stil.

På entréplanet hittar du vardagsrummet, köket, hallen och en WC, vilket skapar en funktionell layout. Övervåningen rymmer de tre sovrummen, tre sovrum, varav två större och ett som lämpat sig som hemmakontor. I källardelen, som nås utifrån, finns tvättmöjligheter och varmvattenberedaren (ny).

Husets uppvärmning är via luftvärmepump, täljstenskamin och direktverkande el. En kakelugn finns, men har inte används och måste kontrolleras/besiktigas innan användning. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber är indraget.

Huset har perfekt läge nära stationen, vilket gör en enkel åtkomst till pendling till städer som Gävle, Uppsala och med smidig anslutning till Stockholm. För naturälskaren finns Skogsvallen bara en kort promenad bort, där du kan njuta av längdskidspår (konstspår) och rullskidspår året runt.

Här bor ni i ett populärt område med närhet till service, förskolor, skolor och grönskande natur. Med några få minuters promenad når ni goda kommunikationer med stadsbussar och Upptåget som tar er till Uppsala på ca åtta minuter med avgång två gånger i timmen under dag och kväll. För dig som pendlar med bil är det även nära till påfarten för E4:an. För fritidsändamål har du nära till Skogsvallen samt ett mycket aktivt föreningsliv med som genomsyrar orten med allt ifrån skidåkning (konstspår) till innebandy.

Välkommen att boka in dig på visningen!


Boarea
95 kvm
Driftkostnad
30 718 kr/år
Tomtarea
1 170 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Vretalundsvägen såldes av oss 2024-05-20. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Vretalundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.