Tensta Källslätt 64

Tensta Källslätt 64

Slutpris

2 900 000 kr


Tensta— Vattholma— UPPSALA

Tensta Källslätt 64


Slutpris
2 900 000 kr

Tensta— Vattholma— UPPSALA

Hemtrevlig enplansvilla belägen i naturskön miljö med två garage och förråd!

Omringad av skog och gröna ängar finner ni denna trevliga enplansvilla med två isolerade garage med gott om förvaringsutrymme, perfekt för hobbyverksamhet. Huset erbjuder ett härligt kök med plats för 6-8 personer, ett stort vardagsrum med öppen spis och plats för såväl en stor matsalsgrupp som soffhörna. Vidare finner ni tre sovrum i olika storlekar, varav ett med utgång till den inglasade altanen som vetter mot tomtens insynsskyddade baksida och lummig skog. För den som önskar ytterligare ett sovrum går det att göra genom att ta en del av vardagsrummet i anspråk. Utöver detta finns ett fräscht badrum från 2007/2008 och gäst-wc från samma år. Intill köket finns en tvättstuga med groventré, pannrum, bastu och ytterligare en dusch. Tomten är plan och lättskött och har blommor som jasmin, syrén och brudspirea men även äppelträd och rabarber.

Huset är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till E4:ans på- och avfart och Upptåget i Vattholma dit man tar sig på några minuter med bil.

Varmt välkommen!


Boarea/biarea
147/51 kvm
Driftkostnad
26 705 kr/år
Tomtarea
1 235 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-09-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Tensta Källslätt såldes av oss 2016-09-02. Se alla våra försäljningar i Vattholma samt även på Tensta Källslätt.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.