Brunnsätravägen 7

Brunnsätravägen 7

Slutpris

3 100 000 kr


Vittinge— Heby

Brunnsätravägen 7


Slutpris
3 100 000 kr

Vittinge— Heby

Ett drömhus utöver det vanliga!

Äntligen finns det chans att förvärva en bostad utöver det vanliga! Här kombineras det moderna med charmiga originaldetaljer vilket resulterar i ett helt underbart hus!

Huset byggdes 1937 och har under de senaste åren i stort sett totalrenoverats och byggts ut med både en större hall och ljus matsal. Vid renoveringarna har exklusiva kakel och klinkers valts ut för en lyxigare känsla. I samma vända lades golvvärme in i nästan hela entréplanet. Därifrån nås det fullutrustade köket med plats för ett mindre matbord och vidare ut möts du av det inglasade uterummet - perfekt för våren och hösten, men även kyligare sommardagar. För de varmare sommardagarna finns den stora altanen att disponera med plats för grill, loungehörna, matplats - och självklart spabadet. Vidare på entréplanet ligger vardagsrummet, ett sovrum och det imponerade badrummet med gott om förvaring samt både dusch och badkar. Ytterligare två sovrum ligger på ovanvåningen tillsammans med två kattvindar för förvaring, varav det ena nås från det större sovrummet som även har en fantastisk rymd tack vare det förhöjda innertaket upp till taknocken.

Direkt nedanför trappan till källaren finns ett mindre utrymme som kan användas som antingen arbetshörna, lekhörna eller liknande. Här finns även det fjärde sovrummet, ett förråd, nyrenoverad WC, pannrummet och den nyrenoverade tvättstugan utrustad med dusch. Från tvättstugan kommer man även till bakgården likväl som altanen via bakdörren.

Vittinge ligger belägen 3,5 mil väster om Uppsala längs väg 72, med busskommunikationer till både Sala och Uppsala. Från Heby och Morgongåva finns både buss- och tågförbindelser. På knappt tio minuter med bil kommer du till Morgongåva med matbutik, skolor och annan service.

Varmt välkommen till Brunnsätravägen 7 och ett hus som måste upplevas på plats!


Boarea/biarea
155/70 kvm
Driftkostnad
51 540 kr/år
Tomtarea
1 145 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.