Brunnsätravägen 7 / Vittinge / Heby

Ett drömhus utöver det vanliga!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
155/70 kvm
Driftkostnad
51 540 kr/år
Tomtarea
1 145 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-20
Bostaden är såld!

Denna villa på brunnsätravägen såldes av oss 2020-01-20. Se alla våra försäljningar i Vittinge samt även på brunnsätravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vittinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns det chans att förvärva en bostad utöver det vanliga! Här kombineras det moderna med charmiga originaldetaljer vilket resulterar i ett helt underbart hus!

Huset byggdes 1937 och har under de senaste åren i stort sett totalrenoverats och byggts ut med både en större hall och ljus matsal. Vid renoveringarna har exklusiva kakel och klinkers valts ut för en lyxigare känsla. I samma vända lades golvvärme in i nästan hela entréplanet. Därifrån nås det fullutrustade köket med plats för ett mindre matbord och vidare ut möts du av det inglasade uterummet - perfekt för våren och hösten, men även kyligare sommardagar. För de varmare sommardagarna finns den stora altanen att disponera med plats för grill, loungehörna, matplats - och självklart spabadet. Vidare på entréplanet ligger vardagsrummet, ett sovrum och det imponerade badrummet med gott om förvaring samt både dusch och badkar. Ytterligare två sovrum ligger på ovanvåningen tillsammans med två kattvindar för förvaring, varav det ena nås från det större sovrummet som även har en fantastisk rymd tack vare det förhöjda innertaket upp till taknocken.

Direkt nedanför trappan till källaren finns ett mindre utrymme som kan användas som antingen arbetshörna, lekhörna eller liknande. Här finns även det fjärde sovrummet, ett förråd, nyrenoverad WC, pannrummet och den nyrenoverade tvättstugan utrustad med dusch. Från tvättstugan kommer man även till bakgården likväl som altanen via bakdörren.

Vittinge ligger belägen 3,5 mil väster om Uppsala längs väg 72, med busskommunikationer till både Sala och Uppsala. Från Heby och Morgongåva finns både buss- och tågförbindelser. På knappt tio minuter med bil kommer du till Morgongåva med matbutik, skolor och annan service.

Varmt välkommen till Brunnsätravägen 7 och ett hus som måste upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.