Bergsåsarna 1 / Östra Deje / Deje / Forshaga

Stilren och hemtrevlig villa i Östra Deje!

Slutpris
900 000 kr
Boarea
65 kvm
Driftkostnad
32 000 kr/år
Tomtarea
1 310 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-09
Bostaden är såld!

Denna villa på bergsåsarna såldes av oss 2020-09-09. Se alla våra försäljningar i Deje samt även på bergsåsarna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Deje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Bergsåsarna 1 i Östra Deje finns nu möjligheten att bli ägare till ett ljust och hemtrevligt hus med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och härlig atmosfär. Ett stilrent boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar eller varför inte som ett heltidsboende! Här välkomnas du av en inbjudande hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Det sociala och fräscha köket är utrustat med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matgrupp. Vidare finns två sovrum som båda är rymliga och erbjuder plats för en dubbelsäng, ett badrumt samt ett charmigt vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp. I det fräscha och rymliga badrummet finns toalett, dusch och handfat. Huset är beläget på en stor och trevlig tomt med välskött gräsmatta och soligt sydvästläge. Här finns också ett garage med bra förvaring och som har indragen el.

I Östra Deje har du tillgång till bland annat badsjöar och fina skogspartier. Precis utanför huset finns den fridfulla skogen och Forshaga centrum finns endast tio minuter bort. Dessutom har man Karlstad en biltur från bostaden.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.