Hantverksgatan 5

Hantverksgatan 5


Fagerås— Kil

Hantverksgatan 5Fagerås— Kil

Hemtrevlig och väldisponerad villa på omtyckta Hantverksgatan!

Välkommen till denna rymliga villa i Fagerås! Bostadens genomtänkta layout gör att du får plats med favoritmöblerna – här har varenda kvadratmeter ett syfte. Här bor du luftigt och hemtrevligt på en yta om 114+136 kvadratmeter. När det kommer till förvaring är detta hem en riktig fullträff. Här kan du stuva undan det du inte använder och du kommer enkelt åt favoritplaggen i de rymliga garderoberna. Huset har en hall med och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett mysigt och tidstypiskt kök, tre sovrum, ett badrum samt ett ljust och trevligt allrum. Villan har även en källare med goda förvaringsmöjligheter, gillestuga med fint trägolv, helkaklat duschrum, wc, hobbyrum, pannrum och en tvättstuga. Huset värms upp med bergvärme.

Huset står på en stor och lättskött trädgårdstomt med stora gräsytor och många soltimmar. I Fagerås är det lätt att trivas och läget på Hantverksgatan är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor du med tågstation och busshållsplats inom gångavstånd, förskola, pizzeria och Fagerås skola några minuter bort!


Boarea/biarea
114/136 kvm
Driftkostnad
34 905 kr/år
Tomtarea
1 563 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Hantverksgatan såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Fagerås samt även på Hantverksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad