Bruksgatan 26B

Bruksgatan 26B

Slutpris

550 000 kr


Forshaga

Bruksgatan 26B


Slutpris
550 000 kr

Forshaga

Ljus, hemtrevlig och luftig tvåa med balkong i söderläge!

Välkommen till denna lägenhet vars hemtrevliga stämning är genomgående. En luftig tvåa i fint skick som bland annat erbjuder stora fönster, härlig atmosfär och fräscha ytskikt.  Det första som möter oss i denna lägenhet är en lättmöblerad och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort och rogivande sovrum med klädkammare i anslutning och plats för dubbelsäng. Köket är socialt och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, stora fönster och plats för matgrupp Det välplanerade och mysiga vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor och fin utsikt. I badrummet finns toalett, dusch, handfat och tvättmaskin. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens insynsskyddade och mysiga balkong med lättmöblerade ytor och sol hela dagen. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

För dig som uppskattar ett centralt beläget boende är denna bostads läge optimal. Här finns Forshaga sporthall runt knuten och en kort promenad bort ligger alla nödvändigheter som matbutik, butiker och annan tänkbar service. Dessutom har du Karlstad inom pendlingsavstånd vilket gör att på Bruksgatan 26B har du med andra ord nära till det mesta!
Välkommen på visning!


Boarea
64 kvm
Avgift
3 473 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-11-04

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på bruksgatan såldes av oss 2020-11-04. Se alla våra försäljningar i Forshaga samt även på bruksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.