Järnvägsgatan 12

Järnvägsgatan 12


Forshaga

Järnvägsgatan 12Forshaga

Inbjudande boende på trivsamma Järnvägsgatan!

Välkommen till detta hus som rymmer 94 + 94 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett härligt boende där du får plats med allt du behöver.

Den inbjudande, praktiska och trevliga hallen ger ett varmt välkomnande i detta hus med klädhängare och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett praktiskt och trevligt kök, tre sovrum, ett rymligt och socialt vardagsrum, ett badrum, en fräsch och praktisk gästtoalett samt en stor och mysig gillestuga med sociala ytor, bra förvaring och plats för soffgrupp osv. Det stilrena och fräscha badrummet har toalett, kommod, handfat, badrumsskåp och dusch.

Till bostaden hör en inglasad och takbeklädd altan med trädäck, plats för matgrupp och soffgrupp samt en stor och trevlig altan med markis, sol hela morgonen och förmiddagen. Från dessa platser kan man betrakta husets härlig, lättskötta och barnvänliga trädgårdstomt med många soltimmar, välskött gräsmatta och stora gräsytor.

Här bor du centralt, familjevänligt och trevligt med bekvämt avstånd till bland annat förskola, skola, matbutik, restauranger och idrottshall. Forshaga Centrum ligger inom gångavstånd, Klarälven en promenad bort och Karlstad finns en biltur från bostaden. Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt!


Boarea/biarea
94/94 kvm
Driftkostnad
36 816 kr/år
Tomtarea
809 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Järnvägsgatan såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Forshaga samt även på Järnvägsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad