Lundagårdsgatan 14

Lundagårdsgatan 14

Slutpris

3 350 000 kr


Skived— Forshaga

Lundagårdsgatan 14


Slutpris
3 350 000 kr

Skived— Forshaga

Unik villa med inomhuspool!

Är du på jakt efter en fastighet som är inflyttningsklar? Då kan Lundagårdsgatan 14 vara något för dig! Detta lyxiga hus som var färdigställd 2018 har inte sparat på något, huset är 225 kvm stor och som inrymmer både en inomhuspool samt en bastu. Vidare inne möts du av en rymlig hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och framåt finns det ett trevlig kök med köksö. På nedervåningen finns det sedan ett härligt vardagsrum med en kamin som även går att värma upp varmvattnet med och i anslutning till vardagsrummet finns det sedan ett rum som i dagsläget är ett sovrum. Vidare finns det sedan ett badrum, en WC, garage samt en tvättsuga. Genom en trappa upp möts du av en härlig takhöjd om cirka 3,5 m som leder dig vidare till ett allrum samt till tre sovrum samt ett badrum. Från allrummet finns det sedan en vacker trappa i smidesjärn som tar dig till huset loft, här är det endast gränsernas om sätter stopp. Loftet kan passa utmärkt till ett lekrum eller gästrum. Från allrummet tar du dig sedan ut till huset takterrass där du kan njuta av solen eller varför inte ta en kopp kaffe?
Välkommen på visning!


Boarea
225 kvm
Driftkostnad
39 800 kr/år
Tomtarea
1 175 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-04-27

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Lundagårdsgatan såldes av oss 2023-04-27. Se alla våra försäljningar i Forshaga samt även på Lundagårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.