Björnbärsvägen 18 / Mossen / Grums

Rymligt och karaktärsfullt boende i omtyckt område!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea/biarea
181/89 kvm
Driftkostnad
13 375 kr/år
Tomtarea
1 248 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna villa på björnbärsvägen såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Grums samt även på björnbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna villa på Björnbärsvägen 18! Här stiger du in i ett hem om 181 karaktärsfulla och sociala kvadratmeter med härlig rymd, fint ljusinsläpp och en otroligt bra tomt. Huset består bland annat av ett öppet kök med generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Här finns ett spatiöst och pampigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor samt tre sovrum. Badrummet och de båda gästtoaletterna är fräscha och huset har ett härligt utbyggt matrum i direkt anslutning till altan och trädgård. I sutterängdelen finns bra ytor som bland annat sällskapsrum, tvättstuga, bastu, förråd och ett stort garage. Fastigheten har bergvärme, fiber och är ansluten till områdets kabel-tv förening.

Till fastigheten hör en lummig och trevlig trädgårdstomt i anslutning till allmänning med lättskött gräsmatta och bod. Här finns dessutom en balkong med sol hela morgonen och förmiddagen samt en insynsskyddad altan med eftermiddag- och kvällssol. Populärt och naturnära läge med närhet till bad, till förskola samt till Södra skolan som kommer att vara helt nybyggd 2020.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.