Hotellgatan 19 / Grums

Unikt hus med centralt, familjevänligt och trevligt läge!

Slutpris
695 000 kr
Boarea/biarea
134/72 kvm
Driftkostnad
38 000 kr/år
Tomtarea
1 216 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-03-27
Bostaden är såld!

Denna villa på hotellgatan såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Grums samt även på hotellgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av hotellgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! RING FÖR VISNING. Välkommen till Hotellgatan och detta unika hus! I den här bostaden finns det gott om plats för hela familjen. Det första som möter dig i huset är en stor och inbjudande hall med klädhängare. Längre in finns ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fönster åt två håll samt gott om plats för soffa och matgrupp. Vidare på bottenvåningen finns ett ljust och lite äldre men charmigt kök som är i anknytning till matrummet, därefter finns det även ett allrum samt ett extra sovrum vid hallen som i nuläget används som syrum. På övervåningen finns en mindre toalett och på nedervåningen finns husets badrummet som är funktionellt med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Vidare på övervåningen finns det två större sovrum som erbjuder goda förvarningsmöjligheter och plats för säng. Högt beläget och utsikt mot Vänern från vardagsrum samt övervåningen. Mycket bra förvaringsmöjligheter i källaren. Huset har en 1216 kvadratmeter stor hörntomt med gott om plats för lek och umgänge. Tomten har i övrigt stora gräsytor. Uppvärmning via luft/vatten-värmepump samt vedpanna. Fiber.

Här bor du centralt, familjevänligt och trevligt med bekvämt avstånd till bland annat skola, matbutik, tågstation, fotbollsplan och trevliga promenadstråk. ICA Supermarket Orrby ligger ett stenkast från huset, Grums tågstation en kort promenad bort och Karlstad finns inom pendlingsavstånd. Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.