Gäddvägen 16

Gäddvägen 16

Slutpris

3 800 000 kr


Hammar— Hammarö

Gäddvägen 16


Slutpris
3 800 000 kr

Hammar— Hammarö

Ljust och modernt kedjehus på Gäddvägen 16!

Varmt välkommen till ett kedjehus om fem rum och kök på Gäddvägen 16! Här stiger du in i ett yteffektivt, hemtrevligt och öppet hem om 136 kvadratmeter med braskamin, sociala ytor och bra planlösning.  

Detta moderna kedjehus som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Det första som möter dig i huset är den inbjudande hallen. Vidare finns ett öppet och socialt kök med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matgrupp. Huset har tre sovrum, två badrum och ett rymligt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och braskamin. Det ena badrummet är funktionellt med toalett, duschkabin, handfat och badrumsskåp. Det andra är fräscht och stilrent med badkar och toalett.
Till bostaden hör en ljus och fin altan på framsidan med trätrall, sol hela dagen och plats för loungegrupp. På baksidan finns ett stort, inglasat uterum med plats för matgrupp, skjutbara glaspartier med både morgon- och kvällssol. När du kliver ut från uterummet finner du en mysig och ljus altan med trätrall, sol hela dagen och plats för soffgrupp. I anslutning till uterummet finner du även ett ute-spa. Från dessa platser kan man betrakta husets rogivande och härliga trädgårdstomt med fruktträd, många soltimmar och växthus.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Hammars hjärta. Mörtvägens Förskola/ Hammarlundens skola ligger inom gångavstånd och Nolgårds handelsområde finns en cykeltur bort. Dessutom har man Karlstad en kort bilresa från bostaden.
Varmt välkommen till Gäddvägen!


Boarea
136 kvm
Driftkostnad
21 964 kr/år
Tomtarea
503 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-07-22

Mäklarhuset Karlstad

Denna kedjehus på Gäddvägen såldes av oss 2022-07-22. Se alla våra försäljningar i Hammarö samt även på Gäddvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.