Ulvsbygatan 20A

Ulvsbygatan 20A

Slutpris

1 485 000 kr


Norrstrand— Karlstad

Ulvsbygatan 20A


Slutpris
1 485 000 kr

Norrstrand— Karlstad

Mycket fin 2:a i populärt område - låg avgift och stabil förening!

Välkommen till denna charmiga och välskötta bostad på populära Norrstrand i Karlstad. Med genomgående fint skick och nya ytskikt är detta ett hem att trivas i. Det vackra parkettgolvet och de harmoniska färgtonerna ger en stilfull och ombonad känsla. Föreningen är lågt belånad och har låga avgifter, vilket ger en trygg och ekonomiskt stabil boendesituation. Enligt årsredovisningen från 2022 har föreningen till och med mer tillgångar än skulder - en fördel som ger extra ro i själen. Den bra planlösningen och det härliga gavelläget med fint ljusinsläpp gör detta hem till en oas av trivsel. För den ordningsamma finns det gott om förvaring i klädkammaren. Och vad sägs om att njuta av soliga dagar på den mysiga balkongen i sydvästläge? Bostaden har också ett ljust och välplanerat kök, utrustat med nyare kyl/frys, mikro och diskmaskin. Här är det lätt att laga goda middagar och umgås med vänner och familj. Sovrummet har en fin färgsättning och vardagsrummet är rejält med plats för både matgrupp och soffmöbel.

Läget är perfekt med närhet till Norrstrandsparken, busshållsplats, och Ica Wallinders. Med cykel tar du dig enkelt till det mesta och det är smidigt att ta sig till både City och Universitetet. Välkommen till Ulvsbygatan 20A, ett underbart hem på Norrstrand som erbjuder både bekvämlighet och ett trivsamt boende!


Boarea
52 kvm
Avgift
2 894 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-05

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Ulvsbygatan såldes av oss 2024-07-05. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Ulvsbygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.