Bergkantsgatan 10a

Bergkantsgatan 10a

Slutpris

980 000 kr


Bellevue— Karlstad

Bergkantsgatan 10a


Slutpris
980 000 kr

Bellevue— Karlstad

Lägenhet med stor, takbeklädd och underbar balkong!

Välkommen till denna lägenhet med stora fönster som släpper in mycket ljus. En smart planerad tvåa i fint skick som bland annat erbjuder fräscha ytskikt med parkettgolv i alla rum förutom hallen, härlig atmosfär och vackert ljusinsläpp.  Lägenheten består av en öppen och funktionell hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det trevliga och lättmöblerade vardagsrummet finns stora fönster, härliga umgängesytor och plats för soffa samt kontorsdel. Köket är stilrent, fräscht och ljust med bänkskiva i sten, skåpluckor i grå kulör och plats för matgrupp. Badrummet är rymligt, funktionellt och fräscht med toalett, dusch, kommod, tvättmaskin och förvaringsskåp. Det stora och harmoniska sovrummet har ljusa väggar och erbjuder rymliga garderober, vacker utsikt och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, takbeklädd och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp.

BRF Bergkantsgården är en trevlig, stabil och lågt belånad förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet och cykelrum. Bellevue är en mycket trevlig del av natursköna Karlstad. Här har du grönområden alldeles intill lägenheten och Bergvik Köpcentrum en kort promenad bort. Dessutom ligger Karlstad centrum inom pendlingsavstånd.
Är du intresserad av visning? Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!
Vi ses på Bergkantsgatan 10a!


Boarea
56.7 kvm
Avgift
3 771 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-28

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Bergkantsgatan såldes av oss 2023-05-28. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Bergkantsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.