Eneboslingan 16H
Eneboslingan 16H
Andreas Englund, ansvarig mäklare i Karlstad
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Andreas Englund

Ansvarig mäklare

Till salu

Eneboslingan 16H

Utgångspris

3 249 000 kr


Utgångspris

3 249 000 krAlster— Karlstad

Eneboslingan 16H


Till salu
Utgångspris
3 249 000 kr

Alster— Karlstad

Modernt kedjehus i charmigt nybyggt område i BRF-format!

När du parkerar vid husets carport, möts du av en inbjudande uteplats vid entrén som bjuder in till avkopplande stunder. Väl inne väntar ett flexibelt sovrum som kan anpassas efter dina behov – perfekt för tonåringen, som gästrum eller som inspirerande hemmakontor. Vidare finns sedan ett badrum som har både tvättmöjligheter och smart förvaring, som enbart är några steg bort.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är idealisk för både familjemiddagar och mysiga kvällar i soffan. Stig ut genom dörren från vardagsrummet och njut av den rymliga altanen som bjuder in till härliga grillkvällar och avkoppling. Det moderna köket är fullt utrustat och bjuder in till social samvaro med sin öppna planlösning. På övervåningen väntar ytterligare två mysiga sovrum och ett allrum som är optimalt för att skapa minnen med familjen. Här finns också ett badrum och en rymlig klädkammare för extra bekvämlighet.
Med totalt fyra sovrum, två badrum, dubbla uteplatser och gott om förvaringsmöjligheter, erbjuder detta hus det perfekta hemmet för en familj att växa och skapa minnen i. Här har du även tryggheten av att även bo i en bostadsrättsförening med god gemenskap!

Njut av närheten till skog och Vänern med Alsters Strandbad endast fem minuter bort med cykel. Alsters herrgård bjuder på vackra vyer över Vänerns vatten för en trevlig lunch eller fika under sommarmånaderna. Trots den idylliska miljön finns alla bekvämligheter nära. Förskolan ligger inom gångavstånd och centrala Karlstads shopping, arbetsplatser och nöjen nås på 10 minuter med bil. Matinköp görs enkelt nära hemmet på Välsvikens handelsområde.
Bostaden är helt inflyttningsklar, så boka in dig på visning redan nu!
OBS! Just nu bjuder vi dig på månadsavgiften i hela 12 månader om du är eller blir OBOS-medlem.


Utgångspris
3 249 000 kr
Boarea
120 kvm
Avgift
5 767 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1-2 (Hiss finns ej)


Aktuella visningar


Tisdag 16 juli 17:00 — 18:00

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka
Anmälan krävs, varmt välkommen!

Mäklarhuset Karlstad

Kontakta Andreas eller Oscar för mer information kring Eneboslingan 16H.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Rumsbeskrivning

01
Hall (Entréplan)

Stig in i elegans och modernitet i denna hall, vars vitmålade väggar och vitlaserade ekparkett skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Förvaring blir enkelt och stilfullt löst med garderobens spegelskjutdörrar, vilket både utökar utrymmet visuellt och erbjuder praktisk funktion. Upplev den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet – en välkomnande inledning till ditt hem.


02
Kök (Entréplan)

Upplev harmonin och funktionaliteten i detta kök med en öppen planlösning som smälter samman med vardagsrummet. Här finns generösa avlastningsytor som underlättar matlagningen och skapar en social atmosfär. Den fullstora kyl och frysen håller dina råvaror fräscha medan diskmaskinen tar hand om disken. Med en effektiv fläkt och en induktionshäll blir matlagningen en lek, medan den öppna planlösningen erbjuder en perfekt plats för avslappnade samtal medan maten tillagas. Upplev den perfekta kombinationen av stil och praktiskt användande i ditt nya kök.


03
Vardagsrum (Entréplan)

Välkommen till ett vardagsrum med flexibel möblering, ljusa väggar, trevlig ekparkett och en mysig kamin. Den öppna planlösningen till köket ger en känsla av gemenskap och enkelhet i umgänget. Stig ut på den rymliga altanen och förläng ditt vardagsrum till naturen utanför.


04
Badrum (Entréplan)

Det moderna badrum är komplett med dusch, handfat, tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet. Vita kaklade väggar möter en stilfull grå platsmatta, skapande en fräsch och tidlös estetik. Med värmepumpen som också finns i badrummet, säkerställs en behaglig temperatur året om.


05
Sovrum 1 (Entréplan)

Njut av ett lugnt sovrum med vita väggar, vitlaserad ekparkett och plats för en bekväm dubbelsäng. Den praktiska garderoben håller ordning på dina kläder för en prydlig och avslappnad atmosfär. Nås från hallen från nedervåningen.


06
Sovrum 2 (Ovanvåning)

Upplev en trevlig oas av komfort och funktionalitet i detta större rum. Här finns gott om plats för en stor säng, vilket gör det till en perfekt returpunkt för avkoppling och vila. Rummets garderob erbjuder förvaringsutrymme för att hålla kläderna organiserade och rummet snyggt. Skapa din egen personliga fristad där både bekvämlighet och stil möts harmoniskt.


07
Sovrum 3 (Ovanvåning)

Upplev ett lugnt sovrum med vita väggar, vitlaserad ekparkett och plats för en bekväm dubbelsäng. De praktiska garderoberna håller ordning på dina kläder för en prydlig och avslappnad atmosfär. Med sin flexibla design kan rummet också fungera som ett välkomnande gästrum eller ett inspirerande hemmakontor, vilket gör det till en mångsidig del av ditt hem.


08
Allrum (Ovanvåning)

Stig in i det mysiga allrummet, en intim och inbjudande plats för avslappning och samvaro. Trots sin kompakta storlek är rummet omsorgsfullt utformat för att maximera användbarheten och skapa en varm atmosfär. Här kan du koppla av med en bok, umgås med familjen eller bara njuta av en lugn stund för dig själv.


09
Badrum 2 (Ovanvåning)

I detta badrum är väggarna klädda i mjukt beige kakel och golvet pryds av en vitmarmorerad plastmatta. Ett rymligt badkar, en kommod och en toalett komplett med elegans och funktionalitet. Det är en harmonisk kombination av stil och praktiskt användande, där varma toner och eleganta detaljer skapar en avkopplande atmosfär.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

120 kvm (Boareauppgifter enligt ekonomisk plan)

Rum

5 (4 sovrum)

Våning

1-2


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2023

Värme och ventilationsanl.

Värmepump-frånluft (el).
Ventilation F med återvinning.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Energiprestanda, primärenergital

71 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2023-09-15

Besiktningsman

Nichlas Berg


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Fiber finns indraget och klart, brf-innehavaren väljer leverantör och bekostar val själv.


05
Altan

Från vardagsrummet tar du dig till bostadens trevliga altanens, en förlängning av ditt inre utrymme till den friska uteluften. Här kan du skapa minnen under soliga dagar eller samlas med nära och kära för avslappnade stunder och trevliga grillkvällar. Med dess varma träyta bjuder altanen in till avkoppling och samvaro utomhus, och blir en central punkt för ditt hemmasociala liv.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Uppfart med plats för bil och carport med plats för bil , ingår i avgiften, har strömuttag, är obligatorisk.


Ekonomi

01
Avgift

5 767 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår bostadsrättstillägg

Kommentar, månadsavgift

Just nu bjuder vi dig på månadsavgiften i hela 12 månader om du är eller blir OBOS-medlem.

Uppvärmning

950 kr/mån

Försäkring

200 kr/mån

Hushållsström

650 kr/mån

Vatten

367 kr/mån

IT

500 kr/mån

Sophantering

104 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

2 771 kr/mån

Kommentar driftskostnad

Kostnaderna är uppskattade enligt schablon.
Kostnad för värme- och elförbrukning samt tv, telefon och bredband skall erläggas av bostadsrättshavaren direkt till leverantören. Kostnaden för vatten/avlopp samt avfallshantering faktureras tillsammans med månadsavgiften enligt schablon.

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 432.5 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

573 kr

Andel i förening

5,00000%

Kommentar, andelstal

Från den ekonomiska planen.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Avgiftsförändringar

Vid kontroll med ordförande 2024-06-19 så finns inga planerat på att höja något mer just nu.


Föreningen

01
Benämning

BRF Morgondröm i Karlstad.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Bostadsrättsföreningen Morgondröm i Karlstad, org. nr. 769640–0485, i Karlstads kommun som registrerats hos Bolagsverket 2021-06-02 har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Bebyggelsen utgörs av 20st bostäder i form av kedjehus i 2-plan. Varje lägenhet har även tillhörande förråd. Byggplatsarbetena startade under februari 2022. Varje lägenhet har egen trädgård, carport och tillhörande förråd. Varje lägenhetsinnehavare ansvarar för skötsel av trädgård, uteplats och övriga ytor inom sin egna tomt. Fullvärdesförsäkrad där bostadsrättstillägg ingår.

Övriga utrymmen i föreningen

Miljöbodar 3st.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Nettoskulden har ej gått att få fram


Dokument

Ekonomi
Avgift
5 767 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår bostadsrättstillägg
Kommentar, månadsavgift
Just nu bjuder vi dig på månadsavgiften i hela 12 månader om du är eller blir OBOS-medlem.
Uppvärmning
950 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Hushållsström
650 kr/mån
Vatten
367 kr/mån
IT
500 kr/mån
Sophantering
104 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
2 771 kr/mån
Kommentar driftskostnad
Kostnaderna är uppskattade enligt schablon.
Kostnad för värme- och elförbrukning samt tv, telefon och bredband skall erläggas av bostadsrättshavaren direkt till leverantören. Kostnaden för vatten/avlopp samt avfallshantering faktureras tillsammans med månadsavgiften enligt schablon.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 432.5 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i förening
5,00000%
Kommentar, andelstal
Från den ekonomiska planen.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Vid kontroll med ordförande 2024-06-19 så finns inga planerat på att höja något mer just nu.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Använd kartan
X

Platser

Grillplats

1,64 km


KFC | Karlstad

2,5 km


Solsta Inn

2,55 km


Café Selma

2,59 km


1table

2,62 km


Alsters förskola

597 m


Mjölnartorpets förskola

2,16 km


Hus 21

2,47 km


Förskolan Solvingen ek för

2,53 km


Gläntans förskola

2,56 km


Stora Coop Välsviken

2,64 km


Lidl

4,95 km


Pekås Rud

5,93 km


Coop Norrstrand

6 km


Coop Herrhagen

6,34 km


Alster

687 m


Alster, Toppstavägen

716 m


Alster, Vammelsvägen

750 m


Alster, Klackjärnsliden

786 m


Välsviken

2,33 km


Karlstad CCC

7,29 km


Väse

13,28 km


Kil

21,11 km


Fagerås Stationen

26,57 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Vatten
  340 m
  5 min
  5 min
  24 min
 • Tågstation
  Välsviken
  2,33 km
  7 min
  9 min
  40 min
 • Hållplats
  Alster
  687 m
  3 min
  6 min
  20 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Andreas eller Oscar!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.