Hagagatan 8c

Hagagatan 8c

Slutpris

1 595 000 kr


Haga— Karlstad

Hagagatan 8c


Slutpris
1 595 000 kr

Haga— Karlstad

Charmig 3:a i populära och trivsamma Haga!

Välkommen till denna lägenhet vars inredning är stilren och noga genomtänkt. En välplanerad trea i fint skick som bland annat erbjuder härlig atmosfär, bra planlösning och fräscha ytskikt.   Väl inne i lägenheten möts vi först av en stor och välplanerad hall, och lite längre in finner vi ett nyrenoverat, härligt och ljust kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matgrupp. Vidare har lägenheten två sovrum, en rymlig klädkammare och ett lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Det större sovrummet, som är rymligt och rogivande, nås via hallen. Här erbjuds plats för dubbelsäng och plats för garderob. Utöver det finns ett sovrum av modell mindre som kan användas på olika sätt. Badrummet är stort, renoverat (2010) och fräscht och utrustat med toalett, dusch, duschvägg, kommod och tvättmaskin.

I denna förening finns det tillgång till en vacker uteplats där det finns flera sittplatser samt en grillplats. Trivs du bäst i solen eller skuggan? Här behöver du inte välja då det finns gott om yta där både skugga och solen finns. Den sista tiden har föreningen satsat på uteplatsen så det finns ett trädäck med insynsskydd. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

I hjärtat av Haga bor du naturnära, attraktivt och lugnt med närhet till bland annat matbutik, bra kommunikationer och vackra grönområden. Ica Supermarket Haga ligger runt knuten, vackra promenadstråk en promenad bort och centrum ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt och naturnära läge har du hamnat rätt!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 886 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-28

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Hagagatan såldes av oss 2023-08-28. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Hagagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.