Herrhagsgatan 14B

Herrhagsgatan 14B

Slutpris

1 400 000 kr


Herrhagen— Karlstad

Herrhagsgatan 14B


Slutpris
1 400 000 kr

Herrhagen— Karlstad

Ljus lägenhet på populära, trevliga och trivsamma Herrhagen!

På Herrhagsgatan 14B välkomnas du in i denna hemtrevliga lägenhet som är i fint skick och bara väntar på att du ska flytta in. Här bor du på 56 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En stilren bostad med ett ljusinsläpp som sätter prägel på bostaden. I den stora och inbjudande hallen finns hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare har vi ett rymligt, socialt vardagsrum som bjuder på härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Utöver det finns ett harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och en stor garderob med skjutdörrar. Badrummet är fräscht och nyligen renoverat med toalett, duschvägg, kommod, golvvärme och badrumsspegel med belysning. Köket är fint med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, ny spis och vita skåpsluckor. Lägenheten är också perfekt för delat boende, för hemarbete, eller studier.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostadsrättsföreningen finns en stor och mysig innegård som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. På innegården finns det ett trädäck med en paviljong med en soffgrupp och ett matbord med stolar. På gården finns även mer sittplatser och möjlighet att grilla och odla. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj, vänner och grannar. Här bor du vid ett av Herrhagens bästa lägen, med Pråmkanalen ett stenkast från lägenheten. Centrum ligger en cykeltur bort och Karlstad Universitet finns en kort bil- eller bussresa från bostaden. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Karlstad har att erbjuda. Vi ses på visningen!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 304 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-07-03

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Herrhagsgatan såldes av oss 2021-07-03. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Herrhagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.