Långgatan 24, 0,5tr / Herrhagen / Karlstad

Ljust och modernt med attraktivt läge!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
51,5 kvm
Avgift
3 476 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Långgatan såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Långgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjligheten att förvärva en ljus, modern och tilltalande lägenhet där det bara är att ställa in favoritmöblerna och börja bo. Denna 1,5:a är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av hög klass. Lägenhetens kök är nyrenoverat, öppet och fräscht. Vardagsrummet, som är ett socialt och trevligt rum med ljusa väggar och parkettgolv har även en bra sovalkov. Badrummet är rymligt och fint renoverat. HSB Brf Hugin i Karlstad är en välskött förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, lekplats, garage och parkeringsplats.

På Herrhagen bor man i populära kvarter där centrum ligger inom bekvämt gångavstånd. Här har du dessutom närhet till bland annat matbutiker, skolor och bra kommunikationer. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för dig som letar efter ditt första boende! Hjärtligt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Herrhagen

Herrhagen är en populär stadsdel i Karlstad som är belägen strax öster om stadens centrum. Stadsdelen är inramad av Pråmkanalen, Hagaleden och Lambergstjärnet

Resturang/ butiker

På Herrhagen finns det ett mindre centrum som bland annat har en Coop-butiken, datorbutik, Herrhagskyrkan och Herrhagsskolan. I området finns också ett flertal restauranger främst i formen av pizzerior men även en tapasbar, Cava 42 vid Nöjesfabriken. Det finns även ett populärt café, Hanna Larsson som erbjuder både frukost och fikabröd.

Familjeliv

I närområdet finns det ett flertal förskolor som Herrhagsskolan, Fröet, Balders, Cosmos med flera. Det finns även lekparker i området samt Herrhagens vårdcentral som är belägen inom nära gångavstånd.

Nöje

Nöjesfabriken är som det låter, en nöjesfabrik som erbjuder det mesta i form av konsert, bowling samt nattklubb. Det finns även ett Escape Room som har ett Sherlock Holmes rum och ett FBI rum som är belägen bakom Nöjesfabriken. Escape Room är en ny typ av äventyr där deltagare blir låsta i ett rum och behöver använda rummets föremål för att lösa en rad av gåtor och hitta ledtrådar för att komma ut

Kommunikationer

Kommunikationerna är utmärkta med ett flertal bussar och med bra busstider, buss nr 8 & 11 går båda mot centrum.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.