Resedagatan 10 / Hagalund / Karlstad

Charmigt suterränghus med insynsskyddad trädgård!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea/biarea
140/70 kvm
Driftkostnad
42 300 kr/år
Tomtarea
739 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-06-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Resedagatan såldes av oss 2020-06-17. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Resedagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagalund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu söker detta välskötta suterränghus på populära och barnvänliga Hagalund nya ägare! Villan är välplanerad och erbjuder många rum, vilket ger gott om plats för hela familjen. På entréplan finns två sovrum och en trappa upp finns de resterande två sovrummen. Vidare finns det även härliga sociala ytor, charmiga 60-tals detaljer som stavparkettsgolv, stora fönster, bra förvaringsmöjligheter samt en värmande öppen spis. Från matsaldelen når du sedan en av huset höjdpunkter, vilket är den insynsskyddade och välskötta trädgårdstomten. Även den mysiga inglasade altanen är värd att lyfta fram som erbjuder lättmöblerade ytor samt fint trägolv. I anslutning till huset finns sedan ett rymligt garage med bra förvaringsmöjligheter samt indragen fiber.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Hagalunds hjärta. Nära bland annat skolor, service i Våxnäs/Bergvik och City. Varmt välkommen till Resedagatan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hagalund

Hagalund är ett bostadsområde i västra Karlstad. Området består till stor del av villor. Hagalund avgränsas i söder av E18 och i norr, öster och väster av Hagalundsvägen. Gatorna har blomsternamn efter trädskolan Stensborg som låg på området från 1918.

Resturang/butiker

Då området ligger i när anslutning till både Våxnäs centrum samt Bergvik köpentrum finns det inom nära avstånd till ett flertalet restauranger och butiker.

Fritid

Hultsberg har även natursköna motionsspår och upplysta träningsslingor. Karlstad centrum ligger bara några minuter bort med bil och så gör även Bergviks köpcenter.

Familjeliv

Hultsberg erbjuder ett barnvänligt område med närhet till förskola och skola ända upp till årskurs 9. Här finns det både lekpark och närhet till ett flertal olika aktiviteter som exempelvis Våxnäs fotbollshall.

Kommunikationer

Med flera olika busslinjer kan du ta dig snabbt in till centrum för att sedan nå andra stadsdelar. Cykel och gångväg till Bergvik köpcentrum ca 10 minuter och cykelavstånd till Karlstad centrum ca 10 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.