Sommarrovägen 5 / Sommarro / Karlstad

Funkisdröm med familjevänligt läge!

Slutpris
5 950 000 kr
Boarea/biarea
196/100 kvm
Driftkostnad
46 227 kr/år
Totalareal
1 088 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-02-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Sommarrovägen såldes av oss 2020-02-18. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Sommarrovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en rymlig och ljus villa med vacker trägård och utmärkt läge på Sommarrovägen 5! Här stiger du in i ett stort och hemtrevligt hem om 196 mycket välskötta kvadratmeter med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och härlig atmosfär.  Det första du möts av är en inbjudande och trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare på entréplan finns ett öppet och lättmöblerat vardagsrum som innehar en öppen spis, ett sovrum och ett badrum med jacuzzi samt golvvärme. Husets kök är stilrent och erbjuder bra förvaringsmöjligheter, en fin köksö, påkostade material och har en öppen planlösning till matrummet. Från hallen på entrévåningen löper en läcker trappa i kolmårdsmarmor till det övre våningsplanet. Här finns tre sovrum, varav ett används som dressingroom, ett badrum och ett rymligt vardagsrum. I husets källare finns bl.a. ett gästrum, en gillestuga, en tvättstuga samt pannrummet. Den stora och välskötta hörntomten som hör till huset har fruktträd, välskött gräsmatta och en vacker häck som skyddar mot insyn. Här finns även ett garage med motordriven port samt en stor och charmig altan med lättmöblerade ytor, loungedel och kvällssol.

På Sommarro bor ni i en lugn och trygg miljö för barnen att växa upp i med ett bekvämt cykelavstånd till centrum. Inom området finns det härliga promenadstråk och motionsspår i Jakobsbergsskogen. För den som gillar att golfa, finns det även den omtyckta golfbanan Sommaro GK inom bilavstånd. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sommarro

Sommarro ligger i den södra delen av centrala Karlstad och är en populärt villaområde. Området avgränsas av centralsjukhuset i norr, Rosenborgsgatan i öster samt av Klarälven i väster och söder. Området består främst av bostadsbebyggelse från ca 1900- 1930 och från 1950- 1960-talet. På Sommarro finns det både skolor, närhet till natur samt goda kommunikationsmöjligheter till centrum.

Restaurang/butiker

Då Sommaro endast ligger 2 km ifrån centrum finns det oändliga möjligheter för restaurangbesök och shopping. Med en kortare bilresa nås även Bergvik Köpcenter.

Fritid

Området erbjuder bland annat två fotbollsplaner en tennis bana samt en golfbana. För de som gillar promenader ligger även älven alldeles intill området med bra gång-och cykelväg. På området finnes även en fin lekpark samt mindre skogspartier.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna från Sommarro är ytterst bra. Flertalet bussar passerar här med möjlighet att ta dig runt till de flesta delarna av Karlstad utan någon längre väntetid. Även bra gång-och cykelväg finns intill området.

Familjeliv

I närområdet finner du möjligheter till både grund-och förskola. Området erbjuder den mysiga känslan av att bo i ett villaområde samtidigt som det endast är ett stenkast in till Karlstad centrum.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.