Sommarrovägen 5

Sommarrovägen 5

Slutpris

5 950 000 kr


Sommarro— Karlstad

Sommarrovägen 5


Slutpris
5 950 000 kr

Sommarro— Karlstad

Funkisdröm med familjevänligt läge!

Varmt välkommen till en rymlig och ljus villa med vacker trägård och utmärkt läge på Sommarrovägen 5! Här stiger du in i ett stort och hemtrevligt hem om 196 mycket välskötta kvadratmeter med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och härlig atmosfär.  Det första du möts av är en inbjudande och trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare på entréplan finns ett öppet och lättmöblerat vardagsrum som innehar en öppen spis, ett sovrum och ett badrum med jacuzzi samt golvvärme. Husets kök är stilrent och erbjuder bra förvaringsmöjligheter, en fin köksö, påkostade material och har en öppen planlösning till matrummet. Från hallen på entrévåningen löper en läcker trappa i kolmårdsmarmor till det övre våningsplanet. Här finns tre sovrum, varav ett används som dressingroom, ett badrum och ett rymligt vardagsrum. I husets källare finns bl.a. ett gästrum, en gillestuga, en tvättstuga samt pannrummet. Den stora och välskötta hörntomten som hör till huset har fruktträd, välskött gräsmatta och en vacker häck som skyddar mot insyn. Här finns även ett garage med motordriven port samt en stor och charmig altan med lättmöblerade ytor, loungedel och kvällssol.

På Sommarro bor ni i en lugn och trygg miljö för barnen att växa upp i med ett bekvämt cykelavstånd till centrum. Inom området finns det härliga promenadstråk och motionsspår i Jakobsbergsskogen. För den som gillar att golfa, finns det även den omtyckta golfbanan Sommaro GK inom bilavstånd. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
196/100 kvm
Driftkostnad
46 227 kr/år
Tomtarea
1 088 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-02-18

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Sommarrovägen såldes av oss 2020-02-18. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Sommarrovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.