Tolvmansgatan 29

Tolvmansgatan 29

Slutpris

2 200 000 kr


Hagaborg— Karlstad

Tolvmansgatan 29


Slutpris
2 200 000 kr

Hagaborg— Karlstad

Mycket fin tvåa med inglasad balkong i trivsamma Hagaborg!

På Tolvmansgatan 29 välkomnas du in i denna stilrena lägenhet där det bara är att flytta in. Här bor du på 67.5 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En öppen bostad vars stora fönster släpper in generöst med ljus. Lägenheten består av en inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, öppna och mysiga vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och plats för soffa samt matgrupp. Köket är öppet, ljust och modernt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, diskmaskin och vita skåpluckor. Badrummet är smakfullt, fint och fräscht med toalett, duschvägg, stor kommod, badrumsskåp med belysning och tvättmaskin. Det stora och rogivande sovrummet har vita väggar och laminatgolv och erbjuder fint ljusinsläpp, öppen garderob och plats för dubbelsäng. Bostaden har inbyggda spotlight i alla tak. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens inglasade och mysiga balkong med sol hela morgonen och förmiddagen och plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

Brf Hagaborg är en stor och stabil bostadsrättsförening som erbjuder bland annat bastu, övernattningsrum, vävstuga och snickarbod.
Här bor du vid ett av Hagaborgs bästa lägen med Gubbholmen och Klarälven ett stenkast från lägenheten som erbjuder promenadstråk och en cykelbana som lätt tar dig in till Karlstad centrum.
Välkommen på visning!


Boarea
67.5 kvm
Avgift
3 605 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-01-16

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Tolvmansgatan såldes av oss 2022-01-16. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Tolvmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.