Hjortvägen 10

Hjortvägen 10

Slutpris

2 150 000 kr


Lersätter— Kil

Hjortvägen 10


Slutpris
2 150 000 kr

Lersätter— Kil

Hemtrevligt boende på populära och härliga Hjortvägen!

Varmt välkommen till Hjortvägen 10 och detta ljusa hus där det mesta är i gott skick. I denna bostad behöver du inte anstränga dig för att få till den där hemtrevliga känslan. Den finns där från början. Det första som möter dig i huset är en inbjudande hall med hatthylla, platsbyggda garderober och bra förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett rymligt och socialt vardagsrum, fyra sovrum samt ett praktiskt och trevligt kök med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Huset har en fräsch gästtoalett och ett trevligt och stilrent badrum med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Här finns också en praktisk och fin tvättstuga med tvättmaskin, arbetsbänk, torkskåp och bra förvaring. Huset står på en härlig, barnvänlig och lättskött hörntomt med många soltimmar. Dessutom har huset en altan med trätrall, sol hela eftermiddagen/kvällen samt plats för en matgrupp.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Lersätters hjärta. Sannerudsvallen ligger inom gångavstånd och förskola/skola finns en promenad bort. Dessutom har man matbutiker och alla annan tänkbar service en bit bort från bostaden.
Varmt välkommen till Hjortvägen!


Boarea
119 kvm
Driftkostnad
42 143 kr/år
Tomtarea
853 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-01-13

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Hjortvägen såldes av oss 2022-01-13. Se alla våra försäljningar i Kil samt även på Hjortvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.